validae Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Ăia din poze sunt mai deștepți, nu riscă prosteste.Îi lasă pe alții să testeze înainte. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 27, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2023 https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/un-adolescent-roman-a-inventat-un-generator-de-2278795.html?fbclid=IwAR3fO_7CPkk1UerBiMHAlrN_xrmTInmUIDDmqGnk6w5d3CUc51xmn7dB8Jk Am rezolvat criza energetică. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Veștile bune ajung mai greu la Cluj, probabil și lor le e frică de prețul chiriilor. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 27, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2023 Auleo. Am gafat o si eu. N am mai intrat pe topic. Imi cer scuze, sincer. Lasa ca la urmatorul motor cu apa complet revoluționar o sa fiu mai atent cand il postez. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Până la urmâ din toate ştirile astea tip "bombă" ce "sâmbure" e real?? Mai jos e omul cu "tancul".Ăla ca ăla,dar care sunt cele 147 de invenţii care i s-au furat?? https://newsweek.ro/istorie/un-savant-roman-tinut-la-secret-inventatorul-tancului-goliat-folosit-de-ucraineni-si-de-rusi Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Îmi vine sa vomit când citesc tot de Ruși, Ucraineni, tancuri, bombe și în acest subiect. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Stefan."Subiectul" era furtul invenţilor..."Jucăriile" alea pe şenile au mai fost date prin documentarele despre WW2 şi nu sunt o noutate. Link spre comentariu
eos Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Acum 4 ore, Sharky a spus: Auleo. Am gafat o si eu. N am mai intrat pe topic. Imi cer scuze, sincer. Lasa ca la urmatorul motor cu apa complet revoluționar o sa fiu mai atent cand il postez. Sa ai grija sa dedurizezi apa inainte ca altfel il gripezi cu calcar. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 25, 2023 Partajează Postat Iulie 25, 2023 (editat) Patraru a avt un invitat, cu sute de inventii, normal, nebagate in seama. Asta a facut o masina de spalat care producea curent, spala hainele si nu stiu ce fras mai facea, mormal, fara sa fie conectata la retea! Mai avea o galeata de...curent! Patraru era convins ca asa e! E plin netul de inventii, uriasi de 30 de metri, tuneluri in Bucegi, piramide construite de extraterestrii, avioane care arunca chimicale, holograme pe cer si...aministi care cred tot! De când cu pandemia, nu ma mai mir de nimic! Editat Iulie 25, 2023 de icar Link spre comentariu
cdinu332 Postat Iulie 25, 2023 Partajează Postat Iulie 25, 2023 Acum 27 minute, icar a spus: Patraru era convins ca asa e! Din câte îl stiu pe Patraru, numa' dobitoc nu e. E drept că n-are formare inginereasca, e cu umanul la activ. O să caut emisiunea să văd minunăția. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 25, 2023 Partajează Postat Iulie 25, 2023 Nici eu nu ma asteptam, dar a comis-o! Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Îmi imaginat că o rachetă antitanc are ceva electronică dar nu în halul asta. Nu îmi vine să cred că s-a folosit atâta tehnologie doar pentru a pocni cu tanc și că tot ce e acolo devine cenușă. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 La cat aur este acolo, nu ajunge chiar tot cenusa, tot mai raman cateva bobite pt un ghiul de neam prost... Astept sa dezvolte astia dronele cu AI, acolo sigur va fi tehnologie din belsug... Link spre comentariu
eos Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Acum 43 minute, Stefan a spus: Îmi imaginat că o rachetă antitanc are ceva electronică dar nu în halul asta. Nu îmi vine să cred că s-a folosit atâta tehnologie doar pentru a pocni cu tanc și că tot ce e acolo devine cenușă. Stau si ma gandesc ce tehnica o fi prin avioanele alea f22 f35 de costa pe la 200 milioane $. Sau prin sistemele alea antiracheta patriot Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 La avioane merge si 6C33C Link spre comentariu
Postări Recomandate