Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa mai vorbim despre tehnologie.

Sharky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 518
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă n-ar fi rentabile în vreun fel, nu cheltuiau ăia banii doar așa.Vorbim de un magazin românesc 100%. Probabil cu acele panouri asigură climatizarea și iluminatul pe timp de zi, iar restul ,,injectează,, în rețea. Și vă dați seama că e ceva cheltuială să luminezi și să răcorești un magazin de câteva mii de petri pătrați, pe arșița asta....

Link spre comentariu

Magazinele mai marisoare au sala lor de forta cu trafurile lor de MT.

La unu nu de talia Dedeman aveau in sala trafo 2 trafo de 120KVA pe 2 linii de MT cu bloc de comutare automata in caz de avarie pe MT.

Banuies ca la Dede sint mai mari puterile racordurilor.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am citit mai pe sarite, posibil sa se fi vorbit despre asta, asa ca imi cer scuze anticipat daca...

Se discuta despre faptul ca vara te alegi cu sute/mii de litri de apa calda si nu poti stoca aceasta energie.

Am citit cu multa vreme in urma de solutia stocarii caldurii din timpul verii in pamantul de sub casa.

Urma ca aceasta energie sa fie folosita pe timpul iernii la incalzirea locuintei.

Solutia pare greu de aplicat la o casa existenta, dar pentru cele noi construite poate fi fiabila.

Are cineva cunostinta despre un proiect concret in acest sens pus in opera in spatiul Ro ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări