Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa mai vorbim despre tehnologie.

Sharky

Postări Recomandate

Ordering a Pizza in 2024

CALLER: Is this Pizza Hut?
GOOGLE: No sir, it's Google Pizza.
CALLER: I must have dialed a wrong number, sorry.
GOOGLE: No sir, Google bought Pizza Hut last month.
CALLER: OK. I would like to order a pizza.
GOOGLE: Do you want your usual, sir?
CALLER: My usual? You know me?
GOOGLE: According to our caller ID data sheet, the last 12 times you called you ordered an extra-large pizza with three cheeses, sausage, pepperoni, mushrooms and meatballs on a thick crust.
CALLER: Super! That’s what I’ll have.
GOOGLE: May I suggest that this time you order a pizza with ricotta, arugula, sun-dried tomatoes and olives on a whole wheat gluten-free thin crust?
CALLER: What? I don’t want a vegetarian pizza!
GOOGLE: Your cholesterol is not good, sir.
CALLER: How the hell do you know that?
GOOGLE: Well, we cross-referenced your home phone number with your medical records. We have the result of your blood tests for the last 7 years.
CALLER: Okay, but I do not want your rotten vegetarian pizza!  I already take medication for my cholesterol.
GOOGLE: Excuse me sir, but you have not taken your medication regularly.  According to our database, you purchased only a box of 30 cholesterol tablets once at Lloyds Pharmacy, 4 months ago.
CALLER: I bought more from another Pharmacy.
GOOGLE: That doesn’t show on your credit card statement.
CALLER: I paid in cash.
GOOGLE: But you did not withdraw enough cash according to your bank statement.
CALLER: I have other sources of cash.
GOOGLE: That doesn’t show on your latest tax returns, unless you bought them using an undeclared income source, which is against the law!
CALLER: WHAT THE HECK?
GOOGLE: I'm sorry sir, we use such information only with the sole intention of helping you.
CALLER: Enough already!  I'm sick of Google, Facebook, Twitter, WhatsApp and all the others.  I'm going to an island without the internet, TV, where there is no phone service and no one to watch me or spy on me.
GOOGLE: I understand sir, but you need to renew your passport first. It expired 6 weeks ago...

"Avantajele" tehnologiei...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 518
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, merck a spus:

Poate noi rezervistii scapam de o grija!😇

Da asta nu era robotu americanilor??? Ce dracu chinezii astia l`au copiat pana la ultimu detaliu?

Pana si miscarile sunt la fel ca cel american

Link spre comentariu

Eu imi aduc aminte ca am pus cu ceva timp in urma doua clipuri unul cu un robot umanoid care refuza sa traga intr-un agresor uman dar facea ravagii intr-un poligon si unul de genul asta si cineva mi-a aratat apoi un video pe youtube in care se arata ca erau fake-uri si ca totul era grafica pe computer. Daca e si asta fake? 😇

Sincer nu pot sa zic ca este mare smecherie partea de mecanica, nu stiu softul din el ce poate face. 

Link spre comentariu

Printre altele, aproximativ de un an, chinezii au și 2 (poate mai multe?) nave militare care sunt complet automatizate și autonome, adică navighează fără echipaj uman la bordul navei. Și nu sunt drone navale, sunt nave militare în sensul clasic al cuvântului.

Link spre comentariu
9 minutes ago, Elservius said:

aproximativ de un an, chinezii au și 2 (poate mai multe?) nave militare care sunt complet automatizate și autonome, adică navighează fără echipaj uman la bordul navei.

Un link la sursa de informatie se poate ?

Link spre comentariu

Se poate căuta cu "goagăle" și foarte probabil pe YouTube.

Eu nu sunt prea priceput la tehnica asta smart și la link-uri.

Probabil că nu știți ce capacități de construcții navale au chinezii... Ca și volum și viteză, la ora asta se pare că întrec pe sua de vreo 200 de ori. Deci nu 200%, ci peste 200 de ori.

Link spre comentariu

Zhu Hai Yun se numește prima navă autonomă chineză, lansată la apă în Mai 2022. Timp de mai multe luni a fost supusă unor numeroase probe înainte de a fi predată beneficiarului, o societate chineză de cercetări maritime. Oficial ar fi o navă civilă purtătoare de drone, dar poate fi folosită fără probleme și în domeniul militar.

Totuși, eu parcă așa aș zice că aș fi citit sau auzit pe undeva că ar fi construită și cea de-a doua navă autonomă. Dar poate greșesc (sau nu).

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Pe timpuri,dacă țineți minte,mai reuşeau unii să aducă mini motoare pe benzină,ce se puteau monta pe biciclete.

Unguresti, probabil. Dar se gaseau si românesti. Si nu erau rele deloc.

https://motoredbikes.com/threads/the-metrom-bicycle-engine-back-form-the-past-german-design.45614/

https://motociclism.ro/topic/692758-manual-motor-metrom-de-bicicleta-m2352/

Link spre comentariu

N-are treaba cu UZ-2...

"35 cc engine, equipped with automatic centrifugal clutch in oil bath, carburetor manufactured under license dell'Orto, electronic ignition"

Este complet alt motor facut dupa 90, UZ-2 era cu cilindru orizontal si de 48cmc.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări