franzm Postat Mai 26, 2024 Partajează Postat Mai 26, 2024 Acum 1 oră, doru3160 a spus: Suport pt baterii, printat 3D Am vazut asa ceva, fabricat prin injectare, din productie industriala. Fara despartituri am si eu una prin debara. exista si tomberoane pentru gunoi miniatura. De diverse marimi. Am întâlnit si prin restaurante (mai degraba saormarii). Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 26, 2024 Partajează Postat Mai 26, 2024 Urmează sa mai fac una pt baterii AA. Ma gândesc sa păstrez dimensiunile exterioare, și să încapă mai puține baterii. Dacă las tot 20 bc, evident va ieși mai mare. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 26, 2024 Partajează Postat Mai 26, 2024 Acum 11 ore, roadrunner a spus: de unde provine textul in engleza? https://www.bu.edu/articles/2024/a-robot-on-a-mission/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 26, 2024 Partajează Postat Mai 26, 2024 merck.În linkul ăsta ultimu' pe care l-ai pus sunt elemente de "inteligență" într-adevăr. Suportul de baterii e proiectat cap coadă de AI?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 26, 2024 Partajează Postat Mai 26, 2024 Cred ca da. Modele sunt pe net, ma îndoiesc să stea careva să le proiecteze și să le posteze la liber. Dar nu pot spune cu certitudine. Ideea e bună, că nu mai stau împrăștiate prin sertare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 26, 2024 Partajează Postat Mai 26, 2024 https://www.sciencealert.com/microplastics-found-in-blood-clots-in-heart-brain-and-legs "Bună" şi tehnologia asta cu plasticele omniprezente... Link spre comentariu
franzm Postat Mai 26, 2024 Partajează Postat Mai 26, 2024 Un fost coleg, chimist ceva mai citit, mi-a spus ca microparticolele de materiale plastice îsi au originea în special în masele plastice degradabile. Fiind zilele astea pe câmp, la plimbare cu catelul, am gasit o bucata de funie subtire de plastic, partial descompusa: straturile exterioare s-au scuturat atunci când am trecut cu mâna peste funie si a rezultat o pulbere foarte fina, pulbere care s-a topit la flacara unei brichete. Nu stiu daca masa rezultata este aceeasi substanta precum cea din care s-a fabricat funia, dar sigur nu-mi doresc pulberea aia în alimente sau în aer. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 27, 2024 Partajează Postat Mai 27, 2024 "Tehnologia" lu' peşte!Sunt ceva probleme cu postimages?Nu pot face upload şi nici nu văd imaginile încărcate pe sait şi puse pe elforum! Imgur merge corect... Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 27, 2024 Partajează Postat Mai 27, 2024 Acum 4 minute, BRANCA a spus: "Tehnologia" lu' peşte!Sunt ceva probleme cu postimages?Nu pot face upload şi nici nu văd imaginile încărcate pe sait şi puse pe elforum! Imgur merge corect... E de la furnizorul tău de net sau chiar de la dispozitive, la mine funcționează bine. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 27, 2024 Partajează Postat Mai 27, 2024 O fi...Sunt în Buc acum şi conectat la Digi prin wifi.Culmea că viteza rețelei aici e mai mare de câteva ori față de Severin. Am reinstalat brouserul şi nimic... Link spre comentariu
Elservius Postat Mai 27, 2024 Partajează Postat Mai 27, 2024 Poate ar fi bine să îl întrebați pe Georgică (a' lu' Soros), el fiind proprietarul ultim al lu' digi. E un fel de "glumă", sper să nu mă înțelegeți greșit și nu doresc să vă supăr. Link spre comentariu
roadrunner Postat Mai 28, 2024 Partajează Postat Mai 28, 2024 (editat) La 27.05.2024 la 9:13, BRANCA a spus: "Tehnologia" lu' peşte!Sunt ceva probleme cu postimages?Nu pot face upload şi nici nu văd imaginile încărcate pe sait şi puse pe elforum! Imgur merge corect... stiu ca ai scris niste comentarii cand am spus ca am folosit AI ca sa scriu software asa ca plec de la premisa ca te intereseaza subiectul. Te-ai gandit de ce exista website-uri care te lasa sa-ti postezi imaginile (fara bani) pe net in schimb-ul unui link? jos posibile raspunsuri. a) pentru antrenare AI b) pentru antrenare AI c) pentru antrenare AI e cel mai ieftin pentru ei asa, nu trebuie decat sa le faca tag sau sa folosesca un alt AI sa le faca tag pe care sa il corecteze (learning feedback) din cand in cand. RR Editat Mai 28, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 28, 2024 Partajează Postat Mai 28, 2024 roadrunner.Posibil să fie enorm de multe saituri legate nu numai de AI,ci şi de "studiere a pieții",de reclame,ş.a.Era o vorbă:"nimic nu e gratis pe internet"... O chestie psi...Acu' sunt în oraş şi am internet din "aer".Ce să vezi?Tot ce nu puteam accesa de acasă pe wifi merge!!Inclusiv postimages.No, vorba ardeleanului,cum dracu?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 28, 2024 Partajează Postat Mai 28, 2024 Întâmplător nu ești într-o zonă cu magazine si/sau terase? Wi fi free, atrage potențialii clienți, ca rahatul muștele. Link spre comentariu
Postări Recomandate