Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa mai vorbim despre tehnologie.

Sharky

Postări Recomandate

Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Suport pt baterii, printat 3D 🙂

IMG-20240525-230117.jpg

Am vazut asa ceva, fabricat prin injectare, din productie industriala. Fara despartituri am si eu una prin debara. exista si tomberoane pentru gunoi miniatura. De diverse marimi. Am întâlnit si prin restaurante (mai degraba saormarii).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 518
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred ca da. Modele sunt pe net, ma îndoiesc să stea careva să le proiecteze și să le posteze la liber. Dar nu pot spune cu certitudine. Ideea e bună, că nu mai stau împrăștiate prin sertare. 

Link spre comentariu

Un fost coleg, chimist ceva mai citit, mi-a spus ca microparticolele de materiale plastice îsi au originea în special în masele plastice degradabile. Fiind zilele astea pe câmp, la plimbare cu catelul, am gasit o bucata de funie subtire de plastic, partial descompusa: straturile exterioare s-au scuturat atunci când am trecut cu mâna peste funie si a rezultat o pulbere foarte fina, pulbere care s-a topit la flacara unei brichete. Nu stiu daca masa rezultata este aceeasi substanta precum cea din care s-a fabricat funia, dar sigur nu-mi doresc pulberea aia în alimente sau în aer.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, BRANCA a spus:

"Tehnologia" lu' peşte!Sunt ceva probleme cu postimages?Nu pot face upload şi nici nu văd imaginile încărcate pe sait şi puse pe elforum!

Imgur merge corect...

E de la furnizorul tău de net sau chiar de la dispozitive, la mine funcționează bine.

Link spre comentariu
La 27.05.2024 la 9:13, BRANCA a spus:

"Tehnologia" lu' peşte!Sunt ceva probleme cu postimages?Nu pot face upload şi nici nu văd imaginile încărcate pe sait şi puse pe elforum!

Imgur merge corect...

stiu ca ai scris niste comentarii cand am spus ca am folosit AI ca sa scriu software asa ca plec de la premisa ca te intereseaza subiectul.

Te-ai gandit de ce exista website-uri care te lasa sa-ti postezi imaginile (fara bani) pe net in schimb-ul unui link? jos posibile raspunsuri.

a) pentru antrenare AI

b) pentru antrenare AI

c) pentru antrenare AI

e cel mai ieftin pentru ei asa, nu trebuie decat sa le faca tag sau sa folosesca un alt AI sa le faca tag pe care sa il corecteze (learning feedback) din cand in cand.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

roadrunner.Posibil să fie enorm de multe saituri legate nu numai de AI,ci şi de "studiere a pieții",de reclame,ş.a.Era o vorbă:"nimic nu e gratis pe internet"...

O chestie psi...Acu' sunt în oraş şi am internet din "aer".Ce să vezi?Tot ce nu puteam accesa de acasă pe wifi merge!!Inclusiv postimages.No, vorba ardeleanului,cum dracu??

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări