Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa mai vorbim despre tehnologie.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 518
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

75

• BRANCA

60

• doru3160

42

• cloudy

37

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu m-am obisnuit cu stilul. Daca gasiti ceva util in postare, beneficiati si gata. Daca nu, treceti peste si va protejati sanatatea.Nu se mai poate schimba omul dupa 50 ani.

Link spre comentariu
  • Administratori
1 oră în urmă, validae a spus:

Unii chiar ,,nu poate,,....

Prezent!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cică se vor cumpăra rachete cu raza scurtă de acțiune,cca 35 km,tip AIM-9X tip aer-aer.Care e scopul?Întreb findcă văd rachetele ruseşti R-77 că bat cca 80 km...Îmi scapă ceva aici?

Am văzut că şi un Patriot e instalat,în secret,lângă un oraş din RO.Păi în caz de război atomic instalația aia nu prea mai face ceva,iar la unul clasic țintele sunt infrastructurile energetice şi fabricile ce sunt legate de combustibili sau armament şi alea nu sunt în oraşe!Să înțeleg că cuiva "tichie de mărgăritar" îi lipseşte?

Link spre comentariu
Acum 4 minute, the same a spus:

Are o fixație pe creier.  :scarpin

Înțeleg dar de ce trebuie să o avem și noi? Mai există și alte lucruri pe lumea asta în afară de război, bombe, rachete, Zelenski, Putin ...

Link spre comentariu

Pai sunteți moderatori,  îl puteți tempera puțin. 

Să tot duci orice discuție în aceeași direcție seamănă a ceva probleme la scăfârlie. 

Link spre comentariu

Aici e vorba de banii noştri,nu-i aşa?N-am nimic împotriva dotării armatei,da' chestia asta trebuie făcută cu cap!

De ce credeți că în UE nu sunt multe țări dotate cu Patrioate?

Am mai spus şi altădată:ne lipsesc evrei la timonă...

Şi nu ştiu de ce nişte întrebări pe care ar trebui să şi le pună oricare din noi deranjează.Ce are asta de a face cu x,y,z sau războiul??

Link spre comentariu

Degeaba VA agitati ...clientii constanti de la fosta Bodega sint absolut aceiasi ... Oamenii de acest gen nu au nimik util de facut pe-acasa si staaaaau  si sparg seminte de zor in fatza unei halbe de bere toata ziulika , dezbatind problemele grave ale omenirii actuale ... Politica , razboaie , religie , fotbal si femei ...ce Mai , este fix Poiana lui Iocan reloaded...👽

Link spre comentariu

Ce treaba are tehnologia cu dotarea armatei?

Sintem pe un forum de tehnologie militara? Chiar nu poate nimeni sa ia nici o măsură pt limitarea off-topicului? 

Link spre comentariu
11 hours ago, misuraelectronic said:

Oamenii de acest gen nu au nimik util de facut pe-acasa si staaaaau  si sparg seminte de zor in fatza unei halbe de bere toata ziulika , dezbatind problemele grave ale omenirii actuale ...

Iar alții au impresia că în lipsa importantelor activități pe care Ei le desfăsoră s-ar opri Pământul în loc.
Mai este nevoie și de "Play".

Editat de cloudy
Link spre comentariu

Și cei care se dau zmei ca rup pământul în două, și nu pierd timpul la bodega, pierd de fapt același timp cu ceilalți, altfel nu ar putea citi și face statistici care și cum postează. Câinele de drum lung a murit. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări