Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa mai vorbim despre tehnologie.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 518
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

75

• BRANCA

60

• doru3160

42

• cloudy

37

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eram un impatimit al tehnologiei. De 3 ani insa am inceput sa ma feresc de ea cat pot si sa merg pe tehnogia mai veche daca se poate . Azi am vazut o alta bazaconie : inelul smart (Smart Ring) . 

Link spre comentariu
La 11.01.2024 la 12:08, Elservius a spus:

LG, ... fostul Gold Star.

Mai mult Philips...Lucky Chemical si Goldstar Electronics au fuzionat in 1998 cu o infuzie de 1 mld.$ venita de la Philips Electronics.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

un fel de acumulator,,baterie,,mecanica are ceva ani ,,descoperirea,,

e ceva simplu si destul de util,pe ceva asemanator sa construit un asemenea ,,acumulator ,, destul de primitiv,ce foloseste energie solara,ce angreneaza ceva motoare ce ridica o greutate foarte mare ,si cand se doreste producere de energie electrica,se elibereaza lin acea greutate

sant fel si fel de idei ,,redescoperite,, deoarece multe sant asa de simple incat sa dorit sa nu se afle despre ele,ca mureau de foame mai marii lumii

avantajul lui e ca stand pe mare,are tot timpul forta valurilor,pe cand cea descrisa de mine acumuleaza doar in soare

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări