Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hai sa mai vorbim despre tehnologie.

Sharky

Postări Recomandate

3 hours ago, Elservius said:

"fenomenul" dârelor chimice lăsate de avioane (atunci când sunt planificate și programate)...

Datorită războiului a crescut mult traficul aerian deasupra României deoarece avioanele civile ocolesc Ucraina.
Dacă nu era războiul este foarte posibil ca noi să nu fi aflat de conspirația asta și scăpam nechimizați.

Editat de cloudy
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 518
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca tot vorbim despre tehnologie, trebuie sa cumpar o plita pentru ppr.Observ ca difera doar chinezul ce le fabrica si puterea in watt.Cineva ce a folosit sau foloseste poate sugera ceva?

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Elservius a spus:

Domnule Doru, ați avut "curajul" să puneți clipuri în care se vede foarte bine "fenomenul" dârelor chimice lăsate de avioane (atunci când sunt planificate și programate)...

Ce vor zice acum cei care nu cred că există așa ceva?

Cum sa nu existe, din moment ce rezulta in urma arderii combustibilului in motoarele cu reactie!???

sau te referi la aberatiile conspirationioste, cu chimicale care te sterilizeaza pe 3 generatii?

Link spre comentariu

D-nule @BRANCA, parcă chiar îmi pare rău de britanici cu atâtea insuccese pe plan militar despre care tot citesc. Dacă aceste probleme chiar sunt reale, poate că ar trebui să ceară ajutorul celor care au mai multă experiență și pricepere în folosirea cipurilor din electrocasnice. În felul acesta probabil ar mai reduce din timpul necesar pentru a acumula suficientă îndemânare la folosirea corectă a acestora.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Ujio a spus:

Ca tot vorbim despre tehnologie, trebuie sa cumpar o plita pentru ppr.Observ ca difera doar chinezul ce le fabrica si puterea in watt.Cineva ce a folosit sau foloseste poate sugera ceva?

Eu am luat din bazarul din Suceava Edon EDP-1000T cu cca 120 lei, desigur chinezărie.

Am folosit-o la o instalație de apă cu baie și bucătărie.

Nu cred că poți avea mari pretenții de la ea, să nu se ardă rezistența, "capuri" teflonate cred că se găsesc pt. schimb.

Mie mi-a plăcut firma asta Edon... de la invertoare de sudoare...

A..., și i-am prins suportul ei metalic de o scândură de lemn pentru a-l putea prinde mai bine cu picioarele,

iar pătratului suportului i-am pus două pene să stea mai fixă plita în suport.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=ea8a5e562c8e2e39&sca_upv=1&sxsrf=ACQVn08dC9vbMYz-nZL-aEIiVOfVj6LWmA:1712078549343&q=edon+edp-1000t&uds=AMwkrPvswS92c7VMQrYYRTqoTsMw5RCB5Pt-q8DwEV01_Q4vTSkCnH_Ahqyj6I6Iu-HZtnM6W4uRBfkUqhixw-W8RSVu9nHD0xidrRPaPHwZDaHVEtJjtxhkAg_yV7_Ba-gFda5F1OlpMxUKFBsY_tfqE6gwxJyAanDPFXJ3mbDp0oJ4GCEkOffRU-mWDKG3oPOJPcVl157Es_GmL2YVF4bKUKGc5gNe6hYThYu0aJZiNMUCCnK0kqPxjr4s9quOwOadnn2dPTWT2GiIxYFrC-4mSWj5Ehc1YETN5deX7_PRWncEOQqlQ8Nmg0SWTTZtmpDN23R-8Wwt&udm=2&prmd=sivnbtz&sa=X&ved=2ahUKEwjQ7YrOhaSFAxVdhv0HHZ0hArIQtKgLegQIChAB&biw=1440&bih=747&dpr=1

Link spre comentariu

Elservius."Bați" pe-o parte văd...UK era unul din marii vânzători de armament şi are pretenția că fabrică numai chestii de calitate!

Drona care nu-i bună pentru vreme rea cică e o clonă a uneia evreieşti f bine cotată.

Cei din UA nu văd cu ochi buni nici tancurile Challenger,care se cam îneacă în noroaie şi fac figuri.

Observ că apar şi alţi "critici de artă" care cataloghează lumea în putinişti şi alte categorii...

Am mai spus-o de multe ori:ne mint şi ai nostri din Vest şi cei din Est.Personal refuz să înghit gogoşile numai uneia din părți.Mai ales că multe chestii de propagandă sunt atât de cusute cu ață albă că ne jignesc intelectul!

Am mai subliniat şi altă dată că,spre deosebire de perioada războiului rece,propaganda actuală se face din "topor".Efectiv nimeni nu mai este interesat să "fărbăluiască" ştirile,mai ales datorită faptului că a cam dispărut mass-media independentă...

E extrem de greu să-ți dai seama dacă ceva e real sau aproape de real sau pur şi simplu intoxicare...

Link spre comentariu

Se vede ca fiecare zona a tarii are marcile chinezesti ale ei.Edon e pe la Suceava,din ce vad.....Si o voi folosi doar amatorial,ce nu inteleg la alegere e puterea,ce schimba in lipire una mai puternica sau mai putin puternica.

Link spre comentariu
Vizitator

Dacă umbli cu țevi de 40mm  ai nevoie de ceva putere în plus,  teoretic,  dar te descurci și cu 1500W.

Eu am folosit una turcească ani și ani de zile.  Am primit-o cadou la achiziția de țeavă de la firma respectiva. 

Link spre comentariu
Vizitator

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări