NEAGU GABRIEL Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Doresc sa cumpar un circuit audio STK 4197 MK2 , doar original, neutilizat sau scos din montaj, dar absolut functional. Astept eventuale oferte, multumesc Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Noiembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Valabil Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Nu ai nici o Sansa sa gasesti asa ceva ... Cel Mai sigur ar fi sa incerci sa decapacesti Stk-ul original si sa incerci sa-l repari ...sau sa scoti de tot Stk-ul vechi si sa adaptezi un modul de aaf -- Ori cu finali bipolari , Ori cu finali MOSFET --... Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Decembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2022 Nici in Europa nu am gasit de cumparat, doar in SUA, si nu merita . Multumesc de sfat, mai incercam Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 La greci ai încercat ? Dai mail şi vezi ce zic...https://www.audiolights.eu/electronics/advanced_search_result.php?keywords=10817&search_in_description=1 Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Decembrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Multumesc pt sfat, am sa incerc. Link spre comentariu
Postări Recomandate