Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centra termică pe gaz Beretta Smart 24 csi

Ovd

Postări Recomandate

Buna seara. Am centrală termică Beretta Smart 24 csi pe gaz care functioneaza de 15 ani. Cand sunt pene de curent cei drept foarte rare la bloc centrală daca functioneaza pe încălzire calorifere si revine curentul electric aceasta intra in modul coșar. Aceasta funcție nu este vizibila pe panoul central doar daca scot comutatorul din potentiometrul ACM, restart, încălzire si ACM si rotesc mai departe manual. Aceasta funcție probabil este folosită de inginerii cu revizia pt.ca functioneaza la putere maxima ajungând apa si 100 grade si nu sr opreste. Cand se intampla acest lucru foarte rar sunt nevoit sa scot din priza, nu răspunse la alte setări. Am facut si eu simulări de întreruperea curentului dar nu face tot timpul. Pe modul vara cu acel potentiometru nu are probleme. Am citit pe un alt forum ca ar fi de vina acel comutator(potentiometru). Stie cineva un alt defect pe placa electronica? Multumesc.

Editat de Ovd
corectare
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

1

• Ovd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pe modul "vara" nu intra in reglaj decat acel potentiometru pentru ACM. Am incercat sa descarc Cartea tehnica de pe google dar nu am reusit. Poate o scanezi si o prezinti. Beretta Smart 24 este aceeasi cu "CIAO-e-CSI-CAI-beretta"?

Editat de gica70
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări