ommu Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 in 30 de secunde se albeste ecranul , am masurat tens si cond pe ecr, nu are t-con ceva sfaturi va rog ves490qnds-2d-u11 17ips72 17mb120 Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Dar pe placa lipita de ecran nu ai gasit ceva pini de masura (VGH/VONE, VGL/VOFFE) etc ?. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Continut de imagine are cand se albeste ? Link spre comentariu
ommu Postat Noiembrie 1, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Nu are conținut de imagine când se albește. Tensiuni pe ecran par a fi ok cu și fără panglică pusă. Din experiența voastră vreau să știu ce să caut mai exact ? :)) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 1 oră, ommu a spus: Tensiuni pe ecran par a fi ok cu și fără panglică pusă. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 14 ore, Florinel TV a spus: si mie mi.a dat de gåndit,dar am presupus ca displayul are t.con detasabil si sa exprimat gresit ,si e vorba de tensiuni pe t.con Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum