Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre bani cu africanii

Postări Recomandate

• Administratori

Mi sa parut foarte interesanta discutia astora si incercarea lor de a iesi de sub menghina dolarului, unii sunt dispusi sa falimenteze decat sa mai continue cu calaul US care nu negociaza nimic ci doar dau ordine sub presiunea sanctiunilor.

Hop sare si Etiopia...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

M am uitat pe sărite, câtă naivitate...

Mai lipsesc discursurile din categoria nu ne vindem țara. Știm și noi ce a urmat.

Că și când banca îți cere prea multe garanții și te enervezi și te duci sa iei bani de la Nuțu Cămătaru că ții dă direct. Le arăți tu lor!

Trăiască noua ordine mondială!

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu sper sa fie cati mai multi de aceeasi parere. 

Tu macar stii dece s-au rasculat ? In urma cu cateva zile US a dat o lege de cacat in care spunea ca cine nu ne-o suge noi il sanctionam. Politica dezastruoasa al US face acest lucru si nu Putin sau China.

Link spre comentariu
  • Administratori

Sunt interese mari in joc, US nu vrea sa piarda hegemonia dar nu asa se face cum incearca ei sa o faca. Au facut-o si inainte, vezi ce au patit Iraq, Libia, Siria, Afgan, si inca 100... china e mic copil pe langa ce face us, Us doar le fura resursele, china mai si investeste cat de cat.

Interesele Us sunt enorme ca daca pierde hegemonia nu mai poate asa usor sa imprastie democratia, totul se rezuma la bani si castigurile imperiului american. Pe ei nu ii intereseaza de altii, cine crede ca Us vrea binele celor pe care ii democratizeaza se inseala, Us isi vrea doar binele propriu.

Merita citit desii nu e vorba exclusiv de africani

https://trenduri.blogspot.com/2022/10/accelerari-tehnologice.html

Link spre comentariu

Doar o mentiune legat de tehnologii.

Ngnix e doar o unealta din miile folosite. Si nu e ceva revolutionar.

In rest legat de data centere, un mare avantaj la un datacenter e locatia, din motive de lag.

Cam asta e singurul dezavantaj. In rest sa administrezi/lucrezi de la distanta, da.

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 8 minute, Sharky a spus:

Doar o mentiune legat de tehnologii.

Nu e doar o mentiune, acele tehnologii nu vor americanii ca sa fie dezvoltate, vor sa fie dezvoltate doar tehnologiile lor. Cine detine tehnologiile inalte detine puterea, simplu. . 

Link spre comentariu

Badman.Japanezii sunt la doi paşi de insula Sahalin...De unde ar putea lua petrol mai sigur şi mai ieftin decât de la ăia?Le-ar da americanii compensaţii în caz de renunţare??

Încă suntem într-o perioadă bună la nivel planetar deoarece avem petrol din abundenţă,da' când va începe să se termine...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări