Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce suflă lumea-n varză ?


Vizitator

Postări Recomandate

 Exact cum zice Doru,nici socrul insului nu bea apă!Cică o lua de dimineața cu cana de vin de la prima oră...Culmea,că zicea că nu se îmbăta!

 Vinul din hibrid nu stă din cauză vă n-are destul zahăr.În mod normal ar trebui făcută o determinare a conținutului înainte de fermentare.La crame fac corecție de procent zahăr la fermentare,iar la vin corecție de pH cu acid citric...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • doru3160

    15

  • Sharky

    14

  • daniels

    14

  • Усилитель

    8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 7 minute, BRANCA a spus:

La crame fac corecție de procent zahăr la fermentare,iar la vin corecție de pH cu acid citric...

Adaos de fainosag se cheama...la urma mai baga si ceva zeama de struguri daca le ramane.:rade:

Link spre comentariu

Varza murata e rezultatul unui proces de fermentatie cu bacterii...fermentii au nevoie de oxigen, in plus suflatul in varza introduce bacterii noi, care accelereaza procesul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări