BRANCA Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Exact cum zice Doru,nici socrul insului nu bea apă!Cică o lua de dimineața cu cana de vin de la prima oră...Culmea,că zicea că nu se îmbăta! Vinul din hibrid nu stă din cauză vă n-are destul zahăr.În mod normal ar trebui făcută o determinare a conținutului înainte de fermentare.La crame fac corecție de procent zahăr la fermentare,iar la vin corecție de pH cu acid citric... Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 7 minute, BRANCA a spus: La crame fac corecție de procent zahăr la fermentare,iar la vin corecție de pH cu acid citric... Adaos de fainosag se cheama...la urma mai baga si ceva zeama de struguri daca le ramane. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Varza murata e rezultatul unui proces de fermentatie cu bacterii...fermentii au nevoie de oxigen, in plus suflatul in varza introduce bacterii noi, care accelereaza procesul. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 2 ore, merck a spus: Azi sau ieri am dat peste un video, un reporter il intreba pe unul (care se sprijinea de gard) de ce nu bea apa. Raspunsul a fost sec: de la apa fac diaree! Daca beau tuica (2litri pe zi) n-am nimic! Imi pare rau ca nu l-am salvat, era amuzant cat de serios era omuletzu' . https://youtu.be/D1pVS-80DYU?si=Scljz2P7tODTK6mJ Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Mda, am incurcat, vomita nu are diaree . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum