Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce suflă lumea-n varză ?

Vizitator

Postări Recomandate

1 oră în urmă, flomar60 a spus:

....asta din stânga are 3 ani,celelalte două-2 ani....

Nu mai e bun, trebuie aruncat si pus altul proaspat...:rade:

Vin chiar nu am facut de inainte de 90...am rude in Vrancea. Nu dovedesc sa beau cat imi aduc ei. Adica beau mai deloc. Foarte rar, si daca am cu cine. Singur, nu pun gura. Stiind ca beau putin, imi aduc doar specialitati, fineturi...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 38 minute, flomar60 a spus:

Așa a ieșit în poză

Deci produsul nu corespunde cu poza => se confisca! :dffe Cate butoaie sunt in total sa stiu ce masina sa trimit?:rade:

P.S. Si ca sa va iert ... puneti si ce este pe rafturi in poza de mai jos:

IMG_6101 (FILEminimizer).JPG

Editat de merck
Link spre comentariu

Doar acel butoi-200 litri....70kg de varză.....

Raftul cu de toate:

1)dulcețuri și gemuri - vișine,caise,corcodușe,gutui,căpșuni

2)zacuscă ,70 borcane + încă 20 prin frigider....nu s-au capsat bine și se mănâncă primele!

3)castraveți și gogoșari murați -2022

4)castraveți și gogoșari murați-2023

5)bulion făcut în casă

6)sirop de vișine

7)țuică 52% pentru consum curent....restul-vreo 60 litri- la damijene de sticlă....are 3 ani....

8)bidon cu oțet din vin

9)vișinele din care am obținut siropul

595021086_IMG_6101(FILEminimizer).thumb.JPG.23467d9b404b02cd8a8abd8740559286.JPG

Link spre comentariu
Acum 24 minute, flomar60 a spus:

3)castraveți și gogoșari murați -2022

Nu-s in otet? :scarpin 

La noi in zona noastra murat = in apa cu sare (saramura), ce este in otet spunem castraveti in otet sau gogosari in otet. Fiind din 2022 sigur sunt in otet si castravetii nu numai gogosarii. 

Link spre comentariu

Cam mic consumul de 2-3 ani...Îmi povestea un amic că socrului lui nu-i ajungea 1600 l de vin pe an!Avea gospodăria undeva la marginea Doljului,parcă la Gemeni...

Da' din resturile de la cazanul de țuică a făcut cineva oțet?(aşa numitul "liveji").Din auzite se vorbea că în liveji ar ieşi cele mai gustoase murături...

Link spre comentariu
Acum 38 minute, BRANCA a spus:

.Îmi povestea un amic că socrului lui nu-i ajungea 1600 l de vin pe an!

Am avut si eu un vecin care avea parinti in apropierea orasului, si aveau ceva struguri, dar si cumpara. Ala de cand capata vinul grade si pana prin mai cel tarziu iunie, termina tot ce avea-peste 1500kg dupa spusele lui) si mai si cumpara dupa asta. Dar nu mai stia gustul la apa. Umbla toata ziua imbalsamat, job nu avea. Trai pe vatrai...vai mama lui.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Stefan a spus:

Probabil mai avea câțiva prieteni de pahar. Să bei zi de zi cel puțin 4l de vin timp de un an nu cred că e posibil fizic.

D-l Ștefan, cunosc destui alergători de cursă lungă la care respectiva cantitate de băutură este considerată insuficientă!....bineânțeles că indivizii făceau destule băute de cel puțin 24h cu gașca de prieteni dar 80% din cantitatea de băutură o bea de unul singur... așa cum zice d-l Doru de când apărea mustul nu se bea apă....

Link spre comentariu

Azi sau ieri am dat peste un video, un reporter il intreba pe unul (care se sprijinea de gard) de ce nu bea apa. Raspunsul a fost sec: de la apa fac diaree! Daca beau tuica (2litri pe zi) n-am nimic! 

Imi pare rau ca nu l-am salvat, era amuzant cat de serios era omuletzu' :85.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări