Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce suflă lumea-n varză ?

Vizitator

Postări Recomandate

De ce suflu varza? Pai si acum varza e buna, e tare, nu pute, iar moarea e limpede, numa buna de dres unele "accidente" bahice! Astazi chiar, una bucata se face varza calita cu ochiuri si cârnati afumati, totul asezonat cu niscaiva covasât si ciușca.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Baterie...urat. Eu pe priza si cu aparat de suflat vopseaua si regulator de aspirator. Am postat anul trecut.

Anul asta nu am mai pus varza. E mai buna cea din piata, nu am fost multumit de cum mi-a iesit si nici de ce a pus vecinul n-am fost incantat.

E buna doar o luna apoi inevitabil se duce, si a mea, si a lui. Celor din piata le iese mai bine.

Link spre comentariu

De ce urat? Că nu mai stai cu 220 pe lângă butoi?  Cu bateria încărcată sufli 3 ore, ca doar nu esti in sarcina maximă. Cu gura cât reziști? :rade:

Apoi bateria munceste pe filetanta, cand nu ai de suflat. Nici nu stii cat e de comodă (suflanta) la desprafuit aparate. E luata de pe forum acum ceva timp in urma, si am folosit-o cu alimentator de laptop. Deci merge si la 220 daca nu-ti place la baterie... 

Link spre comentariu

doru3160.E  suflantă adevărată?Tare chestia dacă într-adevăr poți sufla praful.

Varza nu stă adică se înmoaie,băloşeşte dacă s-a folosit prea mult azotat la îngrăşat,dacă e prea cald,dacă s-a lucrat neigienic sau cu "material" contaminat şi dacă...n-are conservant!Aia de la piețari garantat e îndopată cu conservant...

Link spre comentariu
Acum 9 minute, cdinu332 a spus:

Eu am puțină,  cred. 80 de litri are recipientul. 

Dupa multi ani, am pus din nou o budana de 60 l. Si asa e mult, dar am zis ca imi scot parleala, ca in piata au scumpit mult. Probabil cu ceva intaritura, as putea monta un robinet, dar nu am mai practicat sportul asta de cel putin 5 ani. Si ar trebui sa fac si un suport sa ridic putin budana de la sol...e mai simplu cu suflanta. Cand am vazut-o la vanzari, varza scria pe ea, desi mai mult am folosit-o in alte scopuri.:rade:

Link spre comentariu

Eu am așa ceva:

1006928919_IMG_6098(FILEminimizer).thumb.JPG.33f4070437e5425018700b6590a5c3cd.JPG                       1376809509_IMG_6099(FILEminimizer).thumb.JPG.0c5bdc64807b916b794f5f714b2f064f.JPG                Și, dacă tot am intrat în beci ,raftul cu murături,zacuscă,dulcețuri

897359790_IMG_6101(FILEminimizer).thumb.JPG.871f85ef185a4f8693e2100165633d04.JPG                  ...în dreapta jos este butoiul cu oțet din vin....toate murăturile

cu acest oțet le fac(nu eu,doamnele mele!)

.....................................................................................................

Iar de aici mă ”alimentez”....

1186925307_IMG_6100(FILEminimizer).thumb.JPG.3f6a917aaf5e4cc06b7804d1881f0787.JPG                    ....asta din stânga are 3 ani,celelalte două-2 ani....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări