doru3160 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Nu cred ca e un comentariu potrivit. Omul a cumpărat de buna credință un produs nu tocmai ieftin de la o firma destul de cunoscuta. Crezi ca tu nu puteai păți la fel? Dacă băieții accepta sa schimbe produsul sau sa returneze banii, în ziua de azi când ne-au năpădit falsurile în orice domeniu, ca nu mai știi de unde sa cumperi, e o bila alba pt ei. Acum 1 oră, modoran a spus: Sa mai cumparati pe viitor de la nenorocitii astia de la TME dupa intamplarea asta, preturi mari, produse posibil fake si mintirea clientului in fata. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Nu cred ca e un comentariu potrivit. Omul a cumpărat de buna credință un produs nu tocmai ieftin de la o firma destul de cunoscuta. Crezi ca tu nu puteai păți la fel? Dacă băieții accepta sa schimbe produsul sau sa returneze banii, în ziua de azi când ne-au năpădit falsurile în orice domeniu, ca nu mai știi de unde sa cumperi, e o bila alba pt ei. Nu accepta din păcate nimic, deocamdată. L-au trimis înapoi ca este bun. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 @dan cod nu am urmărit toata discuția si posibil sa întreb ceva ce deja ai spus. Pe ambele capete valoarea minima a rezistentei este mai mare de 50 ohmi? Aia de la TME nu a vrut sa ia din depozit un alt potentiometru si sa-l măsoare? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 5 ore, dan cod a spus: Nu accepta din păcate nimic, deocamdată. L-au trimis înapoi ca este bun. Asta e, inseamna ca au angajați niște ageamii care nu știu despre ce vorbesti, și se comporta ca atare. Din punctul lor de vedere, știftul ala de potențiometru nu are nimic pt ca habar nu au cum ar trebui sa se comporte o piesa similară în condiții bune de funcționare. Sincer nu m-am confruntat cu asemenea situație, dar chiar și la cele ordinare cu pelicula de carbon nu am întâlnit asa ceva. Poate câțiva ohmi sa fi fost în diverse cazuri, dar nu valori asa mari. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Dacă vreţi să rezolvaţi problema, doar cu producătorul puteţi vorbi.Se vede că cei de la depozit fie sunt habarnişti, fie rău intenţionaţi. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 8 ore, Stefan a spus: @dan cod nu am urmărit toata discuția si posibil sa întreb ceva ce deja ai spus. Pe ambele capete valoarea minima a rezistentei este mai mare de 50 ohmi? Aia de la TME nu a vrut sa ia din depozit un alt potentiometru si sa-l măsoare? Da. La ambele, la un capăt cu ceva mai puțin nu urca peste 180 ohmi din câte îmi amintesc dar și acolo este fluctuanta. Într-un capat(ala de maxim ar fi) fluctuează mai puțin la cel de minim am prins moment când fluctua între 170 și 250 ohmi. Doar rău intenționat sa fi sa nu vezi ca este defect. Acum 3 ore, validae a spus: Dacă vreţi să rezolvaţi problema, doar cu producătorul puteţi vorbi.Se vede că cei de la depozit fie sunt habarnişti, fie rău intenţionaţi. Clar asta voi încerca în weekend, să le scriu un mesaj. Acum 3 ore, doru3160 a spus: Asta e, inseamna ca au angajați niște ageamii care nu știu despre ce vorbesti, și se comporta ca atare. Din punctul lor de vedere, știftul ala de potențiometru nu are nimic pt ca habar nu au cum ar trebui sa se comporte o piesa similară în condiții bune de funcționare. Sincer nu m-am confruntat cu asemenea situație, dar chiar și la cele ordinare cu pelicula de carbon nu am întâlnit asa ceva. Poate câțiva ohmi sa fi fost în diverse cazuri, dar nu valori asa mari. Corect spus. Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Va salut, Dl. Dan , ce s-a mai intamplat cu ping-pongul despre acest potentiometru ? Ati rezolvat disputa cu TME ? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Acum 21 ore, NICA a spus: Va salut, Dl. Dan , ce s-a mai intamplat cu ping-pongul despre acest potentiometru ? Ati rezolvat disputa cu TME ? Nu s-a rezolvat nimic. Nu am avut timp sa îmi bat capul sa scriu la producător. Potențiometrul este la mine defect clar. In comparație săptămâna trecută am avut o reclamație la aswo și în doua zile m-au rezolvat fără multe comentarii și alte cele. Bravo lor. Ăștia de la TME m-au dezamăgit. Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 30, 2022 Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Acum 39 minute, dan cod a spus: Nu s-a rezolvat nimic. Nu am avut timp sa îmi bat capul sa scriu la producător. Potențiometrul este la mine defect clar. In comparație săptămâna trecută am avut o reclamație la aswo și în doua zile m-au rezolvat fără multe comentarii și alte cele. Bravo lor. Ăștia de la TME m-au dezamăgit. Este bine de stiut Imi pare rau ca trebuit sa patesti asa ceva pentru lamurire. In Timisoara au un fel de birou reprezentanta care nu aduce prea multa incredere insa tot reusesc sa vanda. Primesc multa reclama de la ei dar nu am incredere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum