Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon MAYAK 001 schemă

mannx

Postări Recomandate

Salutare tuturor pasionaților de vintage și nu numai. Mi-ar prinde bine dacă are cineva schema magnetofonului din titlu. Nu am reușit să găsesc niciunde. Am scos bucăți de pe unde am citit. Dar nu completă. Topologia este asemănătoare cu Revox A77. Cu mulțumiri anticipate !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mannx

4

• darius_bv

2

• nel65

1

• franzm

1

Top autori în acest subiect

Aaaa... nu am facut niciun fel de aluzie la dumneavoastra. Va felicit pentru munca depusa!

Ma gandeam doar daca o fi existat un fel de plan Marshall prin care rusii sa primeasca moca acces la tehnologia elvetiana. 

Dar ei au ales calea cea mai simpla, ca de obicei: furatul. 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, darius_bv a spus:

Aaaa... nu am facut niciun fel de aluzie la dumneavoastra. Va felicit pentru munca depusa!.......acces la tehnologia elvețiană......

Și eu vă invidiez cel mai mult pentru timpul dedicat proiectelor !!! Am urmărit topicele dvs. 

Acest exemplar a fost derusificat de anteriorul proprietar. Nu mai are nicio inscripție pe el. Doar simboluri. O surpriză plăcută este mecanica foarte precisă. Cred că o să-i montez un direct drive cabestan. Nu-mi place cureaua pe volant. Nu sună rău dar nici bine. Nu mai are capetele originale ci unele Tesla. ANP și ANH. Mai am până termin cura de capacitori și pe urmă văd ce iese. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări