bloower Postat Noiembrie 1, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 (editat) Puntea are o valoare de 476, iar intre primul si ultimul 867 Am testat tiristoarele. Cele cu simbolul 108W8E pe Gate si load nu indica nimic, asta testate pe placa. Dar indica pe common si gate aproximativ 900. Celelalte indica pe load si gate o valoare de aproximativ 300 (cele cu simbolul 2008W). Editat Noiembrie 1, 2022 de bloower Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Cu modulul conectat la mașină,și alimentat la rețea,verifică pe condensatorul mare conectat pe extremele punții dacă ai circa 300Vcc. Atenție mare când măsori,eventual lipește 2 fire lungi cu care te duci la multimetru. Link spre comentariu
nelutu Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 La 26.10.2022 la 22:52, bloower a spus: Buna seara. Detin o masina de spalat rufe bauknecht 824 zen, iar dupa o pana de curent, masina fiind conectata la retea, la revenirea tensiunii a plesnit ceva in ea. Am desfacut placa de baza si am constatat ca a plesnit varistorul. As dori sa stiu ce fel de varistor sa caut, pentru ca pe cel vechi nu se mai vede mare lucru. Masina afiseaza eroarea F20 CNR 07D431K ac275v dc350v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum