ciuca paul Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Stie cineva cum se reduce blackingul la acest tv.? Main BN41-02582 driver led bd 9413f ,am incercat prin varianta cu reizt. din mosfetul alimentarii dar nu merge, sunt doua barete a 5 led ,3v canale separate. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Nu cumva are in meniu reducere lumina spate ? Apropo de ce postati pe 2 conturi ? , Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Acum 3 minute, dan-a2 a spus: Nu cumva are in meniu reducere lumina spate ? Apropo de ce postati pe 2 conturi ? , are in menu,dar credeti ca propietarul respecta sfatul depanatorului ? Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Setările din meniu nu se respecta de proprietar.Am vrut cu contul de pe calculator sa postez și după telefon dar nu am reușit ,mă pricep mai puțin la aceste conturi pe viitor sa vad cum reușesc să folosesc a celasi cont pe ambele . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 (editat) Nu conteaza ,il faci atent ,daca intelege bine daca nu nu..ai o scuza ,oricum cel putin un an tin baretele noi... Editat Octombrie 25, 2022 de dan-a2 Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Acum 5 minute, dan-a2 a spus: Nu conteaza ,il faci atent ,daca intelege bine daca nu nu.. Sa inteleg că așa procedați d-voastră cad aveți vreți să mai ajustați curentul alimentării ledurilor?, mă îndoiesc că apelați la încrederea clienților,eu nu am încredere și deeceia am cerut un pic de ajutor ,ptr.ca nici prin comanda driverului na am găsit o soluție .Poate din meniu service ,dar nu as m găsit secventa de intrarea (poate că nici nu exista). Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Acum 20 minute, dan-a2 a spus: Nu conteaza ,il faci atent ,daca intelege bine daca nu nu.. daca nu ,vine inainte de iesirea din garantie a reparatiei,cu acelasi defect,si sa vedeti atunci circ, nu mai bine evitam? zic si eu Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Întotdeauna incerc sa evit asta , mai caut .. să înțeleg mai bine comanda driverului,când mai am ceva timp. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 (editat) Acum 1 oră, Paul Ciuca a spus: Sa inteleg că așa procedați d-voastră cad aveți vreți să mai ajustați curentul alimentării ledurilor?, mă îndoiesc că apelați la încrederea clienților,eu nu am încredere și deeceia am cerut un pic de ajutor ,ptr.ca nici prin comanda driverului na am găsit o soluție .Poate din meniu service ,dar nu as m găsit secventa de intrarea (poate că nici nu exista). Pai daca dati garantie vreo 5 ani ... eu nu reduc curentul pe leduri daca au in meniu utilizator optiunea asta ..asta e ,fiecare face cum doreste... Editat Octombrie 25, 2022 de dan-a2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum