Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertizor VFD022B23B

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 42 minute, sesebe a spus:

Daca invertorul nu accepta decit 3x230V atunci cred ca traful este cam singura solutie inafara inlocuirii invertorului.

salut asa este convertizorul accepta doar sigle faze 230vca si singura solutie este sa fac un transformator care sa imi asigure tensiunea de 230vca din reteaua trifazata actuala. stiu ca exista tranformatoare care se alimenteaza la 380vca insa nu coboara tensiunea ea ramane la aceeasi valoare de 380vca insa sepra doar armonicile vrecventelor.

Link spre comentariu

Va salut. 

Asta vara la topicul de cumpărări, cauta cineva un autotransformator trifazat reglabil, nu a revenit să ne spună ce soluție a adoptat, citiți pentru informare. După părerea mea daca nu as avea posibilitatea decât sa achiziționez un auto/transformator pentru acest convertizor, l-aș trece la pierderi și m-aș orienta spre un convertizor cu alimentare la 380V. Pentru alimentare prin convertizor de frecventa, in general toate motoarele electrice accepta frecventa de 60Hz pe alimentare cu o creștere a puterii debitate cu circa 20%. Pentru frecvența de 400Hz cât poate furniza convertizorul de care se face vorbire sant necesare motoare de construcție diferita. 

Link spre comentariu

va salut prieteni. am reusit cu acel convertizor despre care va spuneam ca lam alimentat la trifazat si mi-a pocnit varistorii, ok iam schimbat fix cu acelasi model insa de data asta am studiat despre alimentarea single faze 230 vca 3 faze si am reusit sa il aduc la viata fara probleme. el nu se alimenteaza trifazat sunt trei faze a cate 230vca insa dilema era ca la-m alimentat monofazic si functioneaza perfect. am insa problema ca daca vreau sa ii setez anumiti parametri oricare din parametri iasi forma apare eror asta inseamna ca parametrul nu este corect insa indiferent de parametru acelasi mesaj apare pe afisaj, din cate inteleg eu ete ca a fost configurat sa functioneze cu plc. daca ii conectez un potentiometru multitur in punctele de legatura a potentiometrului si un contact de strat pe bornele de contacte el functioneaza insa la aceeasi viteza care ii este setata. functioneaza in ambele sensuri fara probleme doar ca este cu viteza setata pentru a functiona cu plc eu vreau sa pot sa ii modific parametri astia sa poata fi controlat de la panoul lui de control, am omis sa spun ca panoul lui de control este pe modul remote si nu este accesibil. acesibil ar fi daca asi reusi sa ii setez parametrul 00-01,2 care este pentru a trece din modul remote control la remote local insa dupa cum am spus am mesajul eror pe display deci nu pot sa ii fac nicio modificare pe niciun parametru. asi vrea sa stiu daca cunoaste careva cum il scot din modul plc si sa se poata comuta din remote control in local control.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări