GoodKat Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Salutare! As dori sa cumpar niste placute vidia pentru ceva cutite strung din China. In principiu ma intereseaza cele romboidale mai lungi si pastila de debitat / trepanat. Nu prea am timp sa umblu prin talciocuri intrucat lucrez destul de mult, iar din China...cine stie cand vin. In Ro am gasit la niste magazine online dar au niste preturi exorbitante. Cele din China au fost bune dar si-au cam mancat malaiul. Contact aici sau pe privat. Va multumesc! Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 GoodKat.Astea sunt,probabil,cuţite pentru un strung mic.Cred că era bine să dai dimensiunile aprox ale pastilelor vidia.Mi-au trecut şi mie prin mână,dar de dimensiuni mai mari... Link spre comentariu
GoodKat Postat Octombrie 25, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2022 (editat) Acum 2 ore, BRANCA a spus: GoodKat.Astea sunt,probabil,cuţite pentru un strung mic.Cred că era bine să dai dimensiunile aprox ale pastilelor vidia.Mi-au trecut şi mie prin mână,dar de dimensiuni mai mari... Da, sunt pentru strung de banc. Pot sa le masor si sa vin cu dimensiunile. Am dat astazi comanda de 2 kituri din China, cand or ajunge...Dumnezeu cu mila. Pana atunci, tot caut si in tara. Pretul in Ro este de 10-15 ori mai mare per placuta, fata de China. Editat Octombrie 25, 2022 de GoodKat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum