Ionescu Emil Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Ce trebuie sa fac sau ce software trebuie sa instalez ca sa pot aranja programele asa cum doresc eu.Acum e o amestecatura de toate genurile.Aceasta e telecomanda. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Dacă nu are în meniu posibilitatea de a aranja în ordinea dorită, nu ai ce face.Dar nu prea cred să existe tv care să nu aibă asta în meniu.Ar fi prea de rahat.... Pune poze du diversele meniuri, că nu ai specificat nici tipul tv-ului.Doar telecomanda e irelevantă. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Am si eu un schneider la care nu se pot cauta posturile manual ci doar automat Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Păi căutarea e una, dar aranjarea lor ulterioară e în alt meniu de obicei... Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Doar cineva tot cu Hisesnse te poate sfatui. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 la unele chinezisme ai optiuni in service de importat,exportat,canale,si alte ciudatenii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum