Kreator Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 (editat) Cumpar tuner T350 impecabil dpdv optic si functional. Editat Octombrie 23, 2022 de Kreator Link spre comentariu
Kreator Postat Octombrie 25, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Cumpar tuner T350 foarte bine pastrat, neintervenit in el. Link spre comentariu
Kreator Postat Noiembrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Cumpar tuner T350 impecabil dpdv optic si functional. Link spre comentariu
Kreator Postat Noiembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Cumpar tuner T350 impecabil dpdv optic si functional. Link spre comentariu
Kreator Postat Decembrie 6, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2022 Cumpar tuner T350 foarte bine pastrat, neintervenit in el. Link spre comentariu
Kreator Postat Februarie 10, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2023 Cumpar tuner T350 foarte bine pastrat, neintervenit in el. Link spre comentariu
Cikoria Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Daca mai este valabil ,cred ca am acest tuner, numai ca inca nu sunt familiarizat cu elforum. Link spre comentariu
STS Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 On 2/23/2023 at 7:41 AM, Cikoria said: Daca mai este valabil ,cred ca am acest tuner, numai ca inca nu sunt familiarizat cu elforum. Salutari! Mai aveti la vanzare tunerul T-350? Cu rspect, astept raspuns pe e-mail [email protected]. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 Acum 6 ore, STS a spus: Salutari! Mai aveti la vanzare tunerul T-350? Cu rspect, astept raspuns pe e-mail [email protected]. intr.un an are 0 postari,credeti ca a ma intrat pe forum? ce sanse aveti sa intre pe forum doar sa vada mesajul dv? succes Link spre comentariu
elctropan Postat Noiembrie 17 Partajează Postat Noiembrie 17 Mai e cineva interesat de tuner T350? Are unul funcţional, un prieten. Am avut şi eu unul mai demult, dar am renunţat la el - era foarte greu. Respecte Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 18 Partajează Postat Noiembrie 18 Niste poze si un pret orientativ? Link spre comentariu
elctropan Postat Noiembrie 18 Partajează Postat Noiembrie 18 Acum 7 minute, yo9hrb a spus: Niste poze si un pret orientativ? Ok. ÎI zic să facă nişte poze şi să zică cât cere. O seară bună. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18 Partajează Postat Noiembrie 18 O să bag și eu unul la vânzare cât de curând. Să ajung la el și să-i fac poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum