Sharky Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Aștept recomandări de produse incercate care au ținut. Am avut niste bocanci scarpa, s au stricat stand. Rar ii foloseam pe munte pt că nu era nevoie. S a desprins talpa. In rest buni, comozi n am ce obiecta. Ii folosesc prin garaj că bocanci de lucru. Am niste Columbia, trag de ei aproape zilnic când e mai frig afara, au 6 ani, se țin f bine doar că talpa s a făcut slick in zonele unde apăs mai tare. Din păcate nu se mai fac. https://photos.app.goo.gl/zGKFrQx522xrFGDZ8 Salmon de alergat cu aerisire... furați, nu se mai fabrica. Modelul nou arată a plastic. Singurul impediment e că pe ud cam aluneca. Talpa cu pinteni, buna pt pământ prea când n au în ce se înfige pintenii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Sharky.Când vine ăl mic de la munte îţi transmit din experienţa lui.Cred că are peste 20 perechi "adidaşi" şi bocanci de munte!Boală grea!... Bănui că ai vrut să scrii "Salomon" şi nu "Salmon"... Link spre comentariu
djvas Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Si eu folosesc Columbia , am mai multe perechi dintre care una la fel ca a ta. Este brandul cu care m-am impacat cel mai bine pana acum. Mai nou am si Jack Wolfskin dar fiind mai noi de un an ... inca nu au trecut testul. Salomon in schimb nu mai cumpar in viata mea... numai experiente neplacute am avut cu ei. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 https://www.amazon.de/dp/B08BBXLBS1/ref=sspa_dk_detail_1?psc=1&pd_rd_i=B08BBXLBS1&pd_rd_w=jgGJw&content-id=amzn1.sym.289b45a0-8ca0-4af2-9c85-5b0e57eb93c5&pf_rd_p=289b45a0-8ca0-4af2-9c85-5b0e57eb93c5&pf_rd_r=72TJ3SF6VKF84D88PK43&pd_rd_wg=6Po8i&pd_rd_r=0c0f9e71-5ff0-43ce-b377-6b342c802edc&s=shoes&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9kZXRhaWw https://www.amazon.de/Columbia-Redmond-Waterproof-Hiking-Pebble/dp/B08BBYPH4H/ref=sr_1_3_sspa?crid=1K723X0N94FMR&keywords=columbia+herren+schuhe&qid=1666633512&qu=eyJxc2MiOiI5LjMwIiwicXNhIjoiOC4wOCIsInFzcCI6IjYuNzEifQ%3D%3D&sprefix=Columbia+herren+%2Caps%2C170&sr=8-3-spons&psc=1 Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Am luat niste merrel, cam scumpi. 500lei dar îmi veneau că o mănușă. https://www.zoot.ro/pantofi-de-barbati/merrell-pantofi-de-barbati-gri-moab-3250572?gclid=CjwKCAjw79iaBhAJEiwAPYwoCFiuDV3jHj99u3Y2qTSqFDXhNDodFv_WpTvdnvizqs20tQdNgrTUXRoC88kQAvD_BwE#6 Era în magazin ultima pereche. Dar la cum ii simt as putea juca baschet în ei. Sper sa tina. Pt bocanci de stat pe la cabana, spart lemne, tăiat porcu, reparat gardu iarna (că de zic întors varza mă penalizează din Vasile) Vreau sa iau ăștia https://www.sportisimo.ro/columbia/woodburn-ii-chukka-wp-oh/586003/ Mai iau Columbia de rezerva pt ce am pus în poze https://www.sportisimo.ro/columbia/peakfreak-xcrsn-ii-mid-lthr/302103/ Sau oare merita cu plasa? Dar parca ar fi bine sa fie bun și iarna daca nu e ger extrem. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Luati-va bocanci care sa va tina glezna bine si sa fie stabili la calcat Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Așa aveam. Dar deja de an buni umblu numai cu adidași cu talpa de munte după cum am pus în poza. Nu prea groasa că sa nu aplice moment pe glezna. Bocanci doar pt grohotișuri și zapezi. C altfel îmi intră înăuntru dar nu mai am chef sa umblu cu ditai clăparii pe cărări normale. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Problema cu încălţările care ţin mult e că nu prea sînt ieftine. Scarpa nu mai iau din exact acelaşi motiv: li se mănîncă pur şi simplu inserţia din talpă. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Sharky.Ăl mic are o părere proastă despre Columbia. Tot ce are,adidaşi şi bocanci,sunt Salewa,La Sportiva.Are şi câteva buc Salomon...Merge şi pe principiul că mai multe perechi ţin mai mult... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Dar bocanci, bocanci, fara o mie de cusaturi inutile, in care sa nu intre apa, nu se mai gasesc? In ultima vreme, indiferent de unde am luat pantofi/bocanci/cizme, si cât am dat pe ei, daca ploua, iau apa! Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Icar.La ploaie şi zăpadă aveam cizme îmblănite impermeabile...Aş bănui că tot la categoria încălţăminte de munte să poţi găsi ceva impermeabil. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Nu stiu, dar eu vreu incaltaminte de oras, in care sa nu intre prima picatura de ploaie. Si nici sa dau pe ea trei pensii! Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Pai acum 10 ani sau 15 ani ce fel de incaltaminte foloseai? Pune o poza. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Icar.L-am întrebat pe ăl mic de încălţăminte impermeabilă.Mi-a spus că are de la Salewa,din piele naturală tratată.O pereche,purtată mai rar,are chiar 15 ani şi se prezintă f bine!... Tot el mi-a spus că în general astea din piele tratată se mai întreţin anual cu ceva produse dedicate. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Merck, in anii 90 - 95 se mai gasea incaltaminte bine facuta. Mai am si acum o pereche de bocanci, in care nu intra apa, cumparati prin 95, dar s-au facut tare urâti. Apoi, am inceput sa am probleme cu incaltamintea care lua apa. De prin 97 incoace, imi cumpar pantofi pentru ...vreme buna. Pentru ploaie sau ninsoare am pantofi si bocanci "de santier". Nu arata deloc "in trend", dar cel putin nu intra apa in ei. Mai am o pereche de bocanci de jandarmerie, cu carâmb inalt, de pe vremea când jucam airsoft, in care nu intra apa. Cam asta in ultimii 10 - 15 ani! Link spre comentariu
Postări Recomandate