Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

espressor krups ea 82.. apa nu trece prin cafea curge in tava

lucian_78

Postări Recomandate

Buna ziua . am un espressor krups seria ea82.. si de cateva zile apa nu mai trece prin cafea o da in tava. de obicei dupa vreo doua cafele mai face aceasta figura. in cutia de zat iese pastila uscata de cafea ,

a intanpinat cineva acesta problema? MUltumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

3

• lucian_78

3

• validae

1

Din câte știu, Krups cere curățare la 30 de zile....

Decalcifiere și curățare din programul lui, deoarece , la aceste espresoare nu poți scoate infuzorul să-l speli. 

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

garniturile schimbate . apa nu ajunge pana la cafea . curge direct in tava. undeva se blocheaza. apa fierbinte da pt ceai. facut decalcifiere la timp curatare  cu pastile de fiecare daca cand a cerut. folosit doar personal in casa. intava de colectare zat  pastica de cafea este compacta si uscata

Link spre comentariu
La 27.10.2022 la 19:01, lucian_78 a spus:

garniturile schimbate . apa nu ajunge pana la cafea . curge direct in tava. undeva se blocheaza. apa fierbinte da pt ceai. facut decalcifiere la timp curatare  cu pastile de fiecare daca cand a cerut. folosit doar personal in casa. intava de colectare zat  pastica de cafea este compacta si uscata

Îndepărtați capacul superior și în interior are un afișaj care ar trebui sa arate o cifră, aceasta cifră reprezintă o eroare. Problema este , că nu este disponibil acest cod de erori la modelul asta . Personal , am contactat pe cei de la reprezentanta și i-am rugat să mă ajute cu acest cod de erori, dar nu au fost de acord, recomandandu-mi sa duc aparatul la ei in service. Am renunțat să-l mai repar și am cumpărat alt espresor, bineînțeles, ...nu Krups ! 

Link spre comentariu
La 31.10.2022 la 20:36, cornel1962 a spus:

Îndepărtați capacul superior și în interior are un afișaj care ar trebui sa arate o cifră, aceasta cifră reprezintă o eroare. Problema este , că nu este disponibil acest cod de erori la modelul asta . Personal , am contactat pe cei de la reprezentanta și i-am rugat să mă ajute cu acest cod de erori, dar nu au fost de acord, recomandandu-mi sa duc aparatul la ei in service. Am renunțat să-l mai repar și am cumpărat alt espresor, bineînțeles, ...nu Krups ! 

aparatul este cu ecran nu apare nici o eroare . in el nu se vede nimic . i-am dat decalcifiere si tot nu a mers . l-am lasat cateva zile si dupa care am pus 4 plicuri mari de sare de lamaie in apa  i-am scos boabele de cafea si i-am dat sa faca vreo 10 "cafele  " si vad ca acuma si-a revenit.  ce e mai ciudat la acest aparat ca nu pot sa-i dau eu decalcifiere cand vreau. dispare din meniu .dupa ce mi-a aparut de aceasta data . acuma doar la informatii imi arare ca trebuie sa-i fac urmatoarea dupa 24000 cafele. si nu-mi arata ultima facut .

Link spre comentariu
Acum 21 ore, lucian_78 a spus:

aparatul este cu ecran nu apare nici o eroare . in el nu se vede nimic . i-am dat decalcifiere si tot nu a mers . l-am lasat cateva zile si dupa care am pus 4 plicuri mari de sare de lamaie in apa  i-am scos boabele de cafea si i-am dat sa faca vreo 10 "cafele  " si vad ca acuma si-a revenit.  ce e mai ciudat la acest aparat ca nu pot sa-i dau eu decalcifiere cand vreau. dispare din meniu .dupa ce mi-a aparut de aceasta data . acuma doar la informatii imi arare ca trebuie sa-i fac urmatoarea dupa 24000 cafele. si nu-mi arata ultima facut .

Este bine că ați rezolvat !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări