Vizitator Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 de curid am vazut prin magazine adaptoare pt retea usb-usb,adica comunkiare intre 2 calculatoare prin usb!detine cineva o schema de asa ceva? Link spre comentariu
crexy Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 de curid am vazut prin magazine adaptoare pt retea usb-usb,adica comunkiare intre 2 calculatoare prin usb!detine cineva o schema de asa ceva?vrei sa folosesti cablul pt transfer de fisiere ?am vrut si eu sa fac astfel si mi-a zis cineva ca nu ar merge ca ar face scurt intre cele 2 capete ale usb-ului , si cea mai buna metoda pentru transfer de fisiere e un cablu de retea tip cross-over Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 Merge fara probleme, cauta pe google programul pentru asa ceva (nu mai stiu pe unde il am prin calculator, insa nu am avut cand sa il testez) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 pai cablul nu e unu mormal,mai are ceva interpus intre cele doua mufe usn!ma intereseaza acel dispozitiv,nu cred ca merge direct puse cele doua mufe.schema de la acel dispozitiv o are cineva? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 nu cred să găseşti schema, pentru cei de afară cei 10-20 de dolari cât costă un cablu de transfer usb2usb e o sumă rizibilă...iar diy se aplică la stuff scump... de regulă, peste 100 de dolari...dacă o găseşti, însă, ţi-am fi recunoscători!! :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 o sa fac tot posibilul sa gasesc ceva inca cred ca o sa ma ajung mai scump sa fac diy dar si satisfactia cred ca e mai mare Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 totusi ceva ajutor si din alta parte detine cine scheme sau idei amcar Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 nişte citate: sursa: http://www.usb.org/about/faq/ans5 Q5: How can I connect two PCs to each other with USB? A5: You need a specialized USB peripheral known as a USB bridge (sometimes called a USB to USB adapter) to do this. Without a USB bridge, connecting a USB port of a PC directly to another PC's USB port can damage the computers. Q6: You mean I can't make a direct cable connection like a null modem? A6: Correct. In fact, if you try this with an illegal A to A USB cable, you'll short the two PCs' power supplies together, possibly destroying one or both machines or causing a fire hazard. Even there were no danger to the machines from the problem with two power supplies, there still wouldn't be any way to get the two PCs talking to each other, since USB doesn't support that particular kind of communication. A reasonably priced solution to handle this need is the USB bridge. Q8: What if I want to network a whole bunch of PCs together with USB? A8: If you need to connect just a few machines, USB bridges and a hub or two will work. USB was not designed to be a LAN, however, and there are certain safety hazards associated with trying to use USB with large numbers of PCs. There's also a large performance penalty compared to a real LAN. If you need a LAN, use a technology intended to be used as a LAN, such as Ethernet. şi ceva de citit: http://www.windowsnetworking.com/articl ... bmain.html altă soluţie ar fi să foloseşti adaptoare usb2ethernet, şi cablu ftp/utp crossover. sau adaptoare usb2bluetooth... un cablu usb special făcut pentru transmisia de date între 2 pc-uri costă cam 30-40 de lei... dacă vrei să conectezi mai mult de 2, mai tre un hub usb, şi câte un cablu d'ăla pentru fiecare pc în parte... având în vedere rata de transfer şi costurile implicate, ieşi mult mai ieftin cu un switch, plăci de reţea şi cabluri ftp!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 mare dreptate ai!am crezut ca exista o solutie mai homemade! deci se poate inchide topicul sau mai asteptam pareri>? Link spre comentariu
sofian Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 am eu cablu ptr asa ceva si are un cip ceva la mijloc pe cablumerge numai cu un program special care este pe CDPS.daca te intereseaza PM Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 programul nu cred ca este o problema,ii aflii numele si sigur se gaseste el pe undeva!dar schema o are cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum