yo7but Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Buna ziua, Am si eu o problema : trebuie sa incarc un fisier hex intr-o placa arduino MEGA 2560. Cum se poate face cit mai simplu ? (mentionez ca ma pricep foarte putin in domeniu) Multumesc. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Cu programator care sa suporte uC mentionat Link spre comentariu
yo7but Postat Octombrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Multumesc. Link spre comentariu
Viorel A Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Daca programati un mega2560 intr-o placa facuta de dvs. atunci aveti nevoie de un programator dedicat sau mai simplu ati putea face un programator Arduino ISP utilizand un alt modul arduino. In cazul in care vreti sa programati o placa arduino cu mega2560 ati putea folosi solutia de aici: https://www.aranacorp.com/en/generating-and-uploading-hex-files-to-an-arduino/ Succes! Link spre comentariu
yo7but Postat Octombrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Trebuie programata o placa cu mega2560 asa ca am sa incerc aceasta solutie. Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum