ROBEERT Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Buna ziua tuturor. Schema sursei se gaseste aici: https://elektrotanya.com/715g7312-p01-000-0020_philips_psu.pdf/download.html#dl In schema, aceasta este echipata in etajul backlight cu 4 controlere TPV101AD, dar pe cablaj la sursa de fata, am numai 3 controlere ( vedeti poza din attach ). Depinde de ecran cu cate barete este echipat. Al meu este un 55 inch echipat cu 7 barete cu cate 14 leduri. Bun, acum dupa cele spuse, inainte sa fac prostia, intreb: ca sa reduc curentul backlight, eu as crede ca se mai scot din rezistoarele care vin in pinul 6 ( ISET ) fata de GND ( bine-nteles, cele cu rezistenta ohmica cea mai mica ). Astept confirmare. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 "Rezistenta ohmica"?... Se vede din avion grupul de rezistente pe fiecare canal Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 22, 2022 Partajează Postat Octombrie 22, 2022 La 19.10.2022 la 15:27, ROBEERT a spus: Buna ziua tuturor. Schema sursei se gaseste aici: https://elektrotanya.com/715g7312-p01-000-0020_philips_psu.pdf/download.html#dl In schema, aceasta este echipata in etajul backlight cu 4 controlere TPV101AD, dar pe cablaj la sursa de fata, am numai 3 controlere ( vedeti poza din attach ). Depinde de ecran cu cate barete este echipat. Al meu este un 55 inch echipat cu 7 barete cu cate 14 leduri. Bun, acum dupa cele spuse, inainte sa fac prostia, intreb: ca sa reduc curentul backlight, eu as crede ca se mai scot din rezistoarele care vin in pinul 6 ( ISET ) fata de GND ( bine-nteles, cele cu rezistenta ohmica cea mai mica ). Astept confirmare. Multumesc anticipat. Unele placi au optiunea sa pui un singur rezistor pe fata, asta bineinteles dupa ce ai dat jos rezistentele smd de pe spatele placi..... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2022 La 21.10.2022 la 10:49, Gabriel_S a spus: "Rezistenta ohmica"?... Se vede din avion grupul de rezistente pe fiecare canal Asta am și făcut. Am eliminat câte un rezistor de pe fiecare canal. Mulțumesc pentru răspunsuri. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 am mai avut si eu ceva asemanator acum ceva ani,dar daca eliminam mai multi ,,rezistori,, de pe un canal fierbea TPV101AD ,stiu ca am scazut foarte putin din curent,aproape insesizabil Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2022 La 23.10.2022 la 10:11, iuliantv a spus: am mai avut si eu ceva asemanator acum ceva ani,dar daca eliminam mai multi ,,rezistori,, de pe un canal fierbea TPV101AD ,stiu ca am scazut foarte putin din curent,aproape insesizabil Da, la marea majoritate, daca elimini prea multe rezistoare, inclusiv intra in protectie invertorul ( convertorul ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum