Marele Savant Postat Octombrie 18, 2022 Partajează Postat Octombrie 18, 2022 De vinzare tot felul de componente, cablaje, module, relee de diferite tipuri, componente pasive, aparate de masura...etc! s-au adunat prea multe de-a lungul deceniilor si cred ca nu le voi putea lua cu mine (intr-o alta tara iar mai tirziu pe cea lume!). Le-am postat pe site-ul meu, cel din semnatura, unde informatia este mai usor de actualizat! adica: digitronics (punct) ro in paginile V1, V2....Vx Preturile sint intre 2 si 500 de lei si sint scrise la fiecare produs, mai putin la paginile in curs de editare. Nu trimit cu ramburs sau prin posta, poate doar in situatii extreme! plata prin banca sau revolut si livrarea prin curier! Contact PM sau pe mail Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2022 articolele sint cam amestecate, dar am incercat sa respect cit de cit o ordine in paginile de vinzari: V1 -tuburi electronice V2 -google chromecast, fizioterapie, frecventmetru, multe altele V3 -tv samsung, chromebook vechi, samsung duos A7, 220/110V, diverse V4 -tranzistoare V5 -relee V7 -module diverse, microscop VGA, diverse V8 -kit-uri ansamblate sau PCB pentru avcestea V6 inca nu este gata, va cuprinde transformatoare si surse Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2022 digitronics.ro Nici nu stiti ce pierdeti!!! Link spre comentariu
nasturica Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Salut sant interesat de Aparat monitorizat consum energie,se intercaleaza intre consumator si priza ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Aveti PM Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Am adaugat o pagina noua, dar site-ul este in continua modificare! https://digitronics.ro/index.php/kit-si-pcb/ Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2022 UP! Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Decizia nu imi apartine insa o sustin, forumul nu-i o platforma secundara site-urilor personale. Prin urmare veniti cu un anunt corect formulat si prezentat, acesta se inchide. Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate