Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru analog.

vizicon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

2

• validae

2

• vizicon

2

• sorintv

1

Top autori în acest subiect

Eu folosesc AX-7020 AXIOMET, si sunt foarte multumit de el, mai ales ca are x1, x10, x100 etc, iar pe x 1 are si buzzer. Bineinteles, am si MAVO 35, dar la colectie!

Recomand!

Editat de sorintv
Link spre comentariu

O vrea omul pentru cazuri când nu are baterie la digital, chestii nepretenţioase, aparat de rezervă.Uneori impedanţa prea mare de intrare chiar deranjează, de aia se fac şi digitale cu domeniu ,,Lo-Z,,...

Link spre comentariu

@viziconDaca ne spuneti ce vreti sa masurati cu el, poate reusim sa va recomandam ceva "la subiect". Altfel vorbim vorbe. MAVO 35 este un aparat universal, dar nici el nu le stapâneste pe toate. Asemanator ar fi modelul de vârf de la Meratronik.

Link spre comentariu

Mulțumesc domnilor.

Aveam in vedere  Proskit  MT2017 iar clipul de mai sus m-a convins ca merita  o achiziție .

Digitale  am 2 buc  ,MS8250A  si  HT118A

Analog  un YX360TR ,dar mai vreau  1 buc mai complex  in atelier  ,in caz de forță majora  sa ai  posibilitatea  de verificare.

Mulți se întreabă de ce analog  ,ca digitale ,etc,  întreb si eu poți  ști daca un FET  este ok  ,eu unu am constatat cu  analog  pot vedea daca fet-u  deschide S-D   si unele situați  vrei sa vezi  acele oscilații  mici  si de scurta durata pe care digital-u

nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u)

Încă o data mulțumesc si sper ca MT 2017  va fi o achiziție buna .

O zi plăcută  si rezultate va doresc.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, vizicon a spus:

Mulțumesc domnilor.

Aveam in vedere  Proskit  MT2017 iar clipul de mai sus m-a convins ca merita  o achiziție .

Digitale  am 2 buc  ,MS8250A  si  HT118A

Analog  un YX360TR ,dar mai vreau  1 buc mai complex  in atelier  ,in caz de forță majora  sa ai  posibilitatea  de verificare.

Mulți se întreabă de ce analog  ,ca digitale ,etc,  întreb si eu poți  ști daca un FET  este ok  ,eu unu am constatat cu  analog  pot vedea daca fet-u  deschide S-D   si unele situați  vrei sa vezi  acele oscilații  mici  si de scurta durata pe care digital-u

nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u)

Încă o data mulțumesc si sper ca MT 2017  va fi o achiziție buna .

O zi plăcută  si rezultate va doresc.

Îl am și eu și chiar își merita banii. 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, vizicon a spus:

.............pot vedea daca fet-u  deschide S-D   si unele situați  vrei sa vezi  acele oscilații  mici  si de scurta durata pe care digital-u nu îl sesizează (fără sa folosești osciloscop-u)

.............

Se poate verifica cu un digital lejer, chiar mai bine decit cu analogicul, daca un MOS-fet se deschide D-S. 

Link spre comentariu

Pentru a verifica funcțional un tranzistor Mosfet nici nu ai nevoie de un aparat de masură.

O simplă lampă de continuitate cu baterie face treaba rapid...eu așa testez după demontare astfel de tranzistori.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări