Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema pt. microfonul Shure

bigbrother

Postări Recomandate

Am un microfon Shure care se folosesc la nunti, are un transformator separator, un intrerupator cu releu reed, si microfonul propriu zis cu o bobina si un magnet.Are toate firele rupte si nu stiu unde se conecteza intrerupatorul, inaintea trafului separator sau dupa. Multumesc pentru atentie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

• Ovidanie

1

• bigbrother

1

Top autori în acest subiect

Logic ar fi sa se conecteze inainte de transformator, pentru a nu fi afectata bobina microfonului in cazul in care acesta este deconectat (presupun ca este un transformator coborator de tensiune/impedanta).daca impedanta de intrare este mica si cea de iesire este mare, ar trebui sa conectezi releul dupa transformator, practic trebuie sa il conectezi la infasurarea cu impedanta cea mai mare.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Intrerupatorul scurtcircuiteaza secundarul transformatorului adica infasurarea dinspre mixer. Masoara impedanta infasurarilor transformatorului si conecteaza-l cu infasurarea care are impedanta mica la capsula microfonului si infasurarea cu impedanta mai mare o conectezi la cablul ecranat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări