Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tastatura laptop

Ovidanie

Postări Recomandate

Pentru laptopul de mai jos vreau sa cumpar o tastatura in limba engleza, momentan este echipat cu varianta in limba germana.

De unde sa cumpar ??                                                                                                                                                                                                   bre

qsLiGT2D_o.jpg

78FzVswt_o.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• Stefan

2

• yo9hrb

1

• Pityu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 10 minute, Ovidanie a spus:

De ce unele site-uri imi atrag atentia la forma tastei enter? Daca este de alta forma posibil ca tastatura sa nu fie compatibila??

Daca bine retin cele cu Enter mare erau cu layout de UK si alea cu enter mic (normale le zic eu) sunt cu layout de US. Eu daca nu vad simbolul @ deasupra 2-ului deja nu imi plave tastatura. :rade:

Din punct de vedere electric sunt compatibile deci iti funcționează oricare din ele dar e bine totusi sa întrebi vânzătorul, eviți neplăceri ulterioare.

1*jiRVdOA9x3B44BewaLnOfQ.png

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Ovidanie a spus:

De ce unele site-uri imi atrag atentia la forma tastei enter? Daca este de alta forma posibil ca tastatura sa nu fie compatibila??

Unele tastaturi se vând fara ramă.

În momentul când ai rama originală cu enter mic, și tu primești o tastatură cu enter mare, nu se mai potrivesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări