Ovidanie Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Pentru laptopul de mai jos vreau sa cumpar o tastatura in limba engleza, momentan este echipat cu varianta in limba germana. De unde sa cumpar ?? bre Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Eu am gasit una mai rara pe Aliexpress. A fost buna. Doar sa nu te grabesti. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 @Ovidanie am luat de câteva ori de pe LaptopDirect si au fost O.K, nu se compara cu cele originala dar funcționează. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2022 De ce unele site-uri imi atrag atentia la forma tastei enter? Daca este de alta forma posibil ca tastatura sa nu fie compatibila?? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Acum 10 minute, Ovidanie a spus: De ce unele site-uri imi atrag atentia la forma tastei enter? Daca este de alta forma posibil ca tastatura sa nu fie compatibila?? Daca bine retin cele cu Enter mare erau cu layout de UK si alea cu enter mic (normale le zic eu) sunt cu layout de US. Eu daca nu vad simbolul @ deasupra 2-ului deja nu imi plave tastatura. Din punct de vedere electric sunt compatibile deci iti funcționează oricare din ele dar e bine totusi sa întrebi vânzătorul, eviți neplăceri ulterioare. Link spre comentariu
Pityu Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Acum 8 minute, Ovidanie a spus: De ce unele site-uri imi atrag atentia la forma tastei enter? Daca este de alta forma posibil ca tastatura sa nu fie compatibila?? Unele tastaturi se vând fara ramă. În momentul când ai rama originală cu enter mic, și tu primești o tastatură cu enter mare, nu se mai potrivesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum