Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr eprom MMN2716

iuli10

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu speram că din moment ce a existat un datasheet de la Microelectronica pt. așa ceva, poate mai există și piesa respectivă... Provocarea pentru mine era de a construi  modulul de comandă, pe cât posibil cu piese românești. De altfel, știu sigur că merge și  cu РФ2 :rade:

IMG-20221001-171300.jpg

Editat de iuli10
Link greșit
Link spre comentariu
La 22.10.2022 la 15:40, Marele Savant a spus:

Sfatul meu (chiar nesolicitat) este sa folositi ce gasiti. personal am dubii mari ca ME ar fi fabricat in mod real aceste memorii! In ciuda a citorva poze care circula!

Cred ca totusi au existat. Prin '90 faceam "Cobra". Din cate tin minte am folosit si MMN2716 la unele. Chiar o sa ma uit la cel pe care inca il mai am, sa vad cu ce este facut.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, cimitavita a spus:

exista MMN2716 si MMN2717. Ultimile nu au fereastra UV. Am printr-o cutie vreo 10 bucaţi MMN2716 care nu au fost încărcate niciodată. Se mai găseau şi în calculatoarele CIP. Am programat MMN2716 prin 1992 sau 1993 şi merg şi acuma. Mi se pare ca se folosea Vpp 21,5V

Nu a existat  MMN2717 ci MMN2616.

MMN2716 era EPROM in capsula ceramica cu fereastra, si a existat si MMN2616 care era PROM in capsula plastic DIL24 (fara fereastra). La vremea lor am vazut MMN2716 insa nu am folosit deoarece aveam destule RF2 si mai ales RF5 sovietice.

Catalogul zicea despre 2616 ca ar fi fost "factory programmable" si intradevar am vazut de vanzare prin targ exemplare de 2616 noi marcate evident din fabrica cu adaugarea unui cod pe capsule ce identifica probabil datele programate din fabrica in fiecare, insa vara asta am vazut la vanzare tot in targ mai multe MMN2616 noi fara vreo adaugare la marcaj care sa fi identificat faptul ca ar fi fost deja programate cu niste date anume.

Probabil ca PROMurile 2616 sunt de fapt cipuri EPROM 2716 incapsulate in capsule iefine DIL24 fara fereastra.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări