Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canale TV în ordine ciudata

Postări Recomandate

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, Stefan a spus:

@BRANCA DjLeco a postat doar o parte din mail, pentru cine este interesat exista si o explicație legislativă "În urma publicării în Monitorul Oficial a Legii Nr. 190/2022, prin care Parlamentul României a modificat Legea Audiovizualului Nr. 504/2002 și a aprobării de către Consiliul Național al Audiovizualului, în ședința publică din 5 octombrie 2022, a avizelor de retransmisie, vă informăm că suntem obligați să modificăm grila de programe TV, recepționată prin serviciul de televiziune prin cablu."

http://sgglegis.gov.ro/legislativ/docs/2021/03/0_x2cdjh3f1b8ygp4rkq.pdf

Mailul postat de mine este integral.

111.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Greu mai amorseaza mămăliga. 

Hai ca asta e buna. Chiar nu m-am gândit pana acum ca praful ala de mălai de il pun înainte de a începe sa fiarbă apa, care sta preponderent deasupra si își schimba textura când apa aproape fierbe, are rol de amorsa. :rade:

Acum 3 minute, DjLeco2021 a spus:

Mailul postat de mine este integral.

Posibil ai o problema la mail sau pe București au omis atașamentul, chiar daca este un PDF face parte tot din email. Nu trebuie sa te ofensezi deoarece nu am spus-o in sens peiorativ.

Link spre comentariu

Când unii nu au ce face, fată aiureli. Chiar nu stiu ce o durea capul pe CNA de cum sunt/erau aranjate canalele! Da, calitatea programelor e fix o preocupare nula pentru CNA. Emisiuni mizarebile in care se face curvasemareala pe fața sau publicitate mascata. Emisiuni de un ceas, ca nu stiu ce fufă a ramas gravida si vai, ea e prima, de la Eva incoace, care va naste. Manipulari cât cuprinde, emisiuni de prost gust, publicitate desantata din zece in zece minute, publicitate la postul public, la fel ca la posturile comerciale, ce mai, un rahat mare cât casa, pe care CNA se face ca nu-l vede ori il baga sub preș. Asta era problema stringenta, natia prostita cu televizorul nu mai putea de ordinea canalelor! Ma intreb câti pensionari nu or pomeni, luni, toti sfintii din calendar, cunoscuti au ba, ca nu-si mai gasesc emisiunile preferate in locul stiut de pe telecomanda!

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Stefan a spus:

Posibil ai o problema la mail sau pe București au omis atașamentul, chiar daca este un PDF face parte tot din email. Nu trebuie sa te ofensezi deoarece nu am spus-o in sens peiorativ.

Nu m-am ofensat deloc, stai linistit, eu aia am primit, aia am postat. :)

Attachmentul exista in mail dar nu m-a interesat, dram!

De aia am postat doar ce au scris.

Oricum tara arde si mingeacul se piaptana, asta e cu parlamentul nostru.

Acum 5 minute, icar a spus:

Când unii nu au ce face, fată aiureli. Chiar nu stiu ce o durea capul pe CNA de cum sunt/erau aranjate canalele! Da, calitatea programelor e fix o preocupare nula pentru CNA. Emisiuni mizarebile in care se face curvasemareala pe fața sau publicitate mascata. Emisiuni de un ceas, ca nu stiu ce fufă a ramas gravida si vai, ea e prima, de la Eva incoace, care va naste. Manipulari cât cuprinde, emisiuni de prost gust, publicitate desantata din zece in zece minute, publicitate la postul public, la fel ca la posturile comerciale, ce mai, un rahat mare cât casa, pe care CNA se face ca nu-l vede ori il baga sub preș. Asta era problema stringenta, natia prostita cu televizorul nu mai putea de ordinea canalelor! Ma intreb câti pensionari nu or pomeni, luni, toti sfintii din calendar, cunoscuti au ba, ca nu-si mai gasesc emisiunile preferate in locul stiut de pe telecomanda!

Perfect adevarat!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Nu cred ca tine de ceva setari pentru CI.

Unele televizoare au optiunea de update (actualizare) automata a programelor,

De asemenea operatorul de cablu transmite lista de programe ce televizorul o preia si salveaza.

La o cautare de programe pe un TV ce stie de asta si de operatorii din Romania programele vor fi exact ca in ordinea de la receptorul lor si cea transmisa de ei.

La cele ce nu stiu asta ordinea difera,la unele dupa frecventa,la altele alfabetuic dupa numele programului.

Totusi daca deranjeaza asta la cautarea programelor nu trebuie sa alegi operatorul respectiv,alegei altii sau alte optiune valabila si cautare completa.

Va dura mai mult cautarea programelor,daca apar programe nou introduse trebuie sa le adaugi manual sau sa efectuezi alta cautare dar asa scapi de personalizarea operatorului in ceea ce priveste ordinea programelor.

Link spre comentariu

tocmai de aceea folosesc un receiver personal extern,fac ce vreau cu el,indiferet de ce zice ,,Gigi tv,, lista favorita,in ordine alfabetica e preferata mea,face chiar si ,,lumina,, mai putin in cele 4k

bineiteles eu folosesc de la inceputul erei dvb-c in Romånia ,am returnat decodorul pentru digital in UPC dupå circa 7 zile,am trecut imediat pe ,,GIGI TV,,receiverul UPC un gunoi stufos,cu liste prestabilite....sa nu mai spun såracii ce nu se pricep la asa ceva in special batrånii ce se uita la 1-3 programe de baza,un mare chin,

poate in era ,,technologiei,, comanda vocala va fi un avantaj,

sa auzi atunci pe casa scarii cum tipa surzi la tv ,

sau

exact cum era pe vremea a tv-urilor fara telecomanda 1-3 canale si ,,Ion,, era telecomanda

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am doua televizoare, unul mai vechi si altul smart. La cel smart, luni, nu mai gaseam canalele, erau bramburite rau. Am dat o actualizare pe DIGI, doar canale digitale. Canalele au fost aranjate exact ca in grila trimsa pe e-mail. La celalat tv, am un "decodor" DIGI. Acolo aranjarea canalelor a ramas la fel ca inainte. Le gasesc la fel, nu sunt bramburite. E drept, nu am facut actualizare.  

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări