Costica Tv Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Salut, De curand am intrat in posesia acestui tv (sursa defecta) pe care un client la abandonat, pentru ca nu am dat niciun ban si tv-ul functioneaza impecabil (dupa reparare sursa), as vrea sa cumpar o pereche de ochelari 3D (activi) dar pentru ca nu am folosit asa ceva niciodata, rog pe cei care cunosc sa-mi spuna si mie daca ochelari din linkul de jos sunt ok pentru acest tv, am inteles din unele comentarii (din traduceri chioare) pe net, ca la diagonala aceasta de 60 inch, trebuie niste ochelari care sa se sincronizeze cu tv-ul la distante mai mari 3-4m. Astept orice sfat din partea cunoscatorilor... Multumesc. https://www.olx.ro/d/oferta/vand-ochelari-neutilizati-3-d-samsung-activi-doua-bucati-IDgy18y.html Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2022 (editat) Am comandat pana la urma o pereche, bani aruncati pe geam !, norocul meu ca am dat doar 60 de lei fara sa platesc transport ca vanzatorul era aproape de mine...,ca sa zic asa imaginea 3D cu ochelari se vede ceva mai in profunzime in rest nimic spectaculos, adica nici vorba de senzatii ca obiectele ies din ecran si asa mai departe..., plus ca imaginea se vede intunecata oricata luminozitate ai da la tv, daca nici plasma asta cu definitie de 600Hz nu vede 3D acceptabil, atunci ce dracu' sa mai zic de lcd-urile 3D....una peste alta 3D-ul asta activ mult laudat nu e altceva decat abureala de "Ion Creanga", de-aia cred ca nici nu se mai fabrica tv-uri cu 3D...... Editat Octombrie 16, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum