Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ochelari 3D pentru o plasma Samsung PS60E6500ES

Costica Tv

Postări Recomandate

Salut,

De curand am intrat in posesia acestui tv (sursa defecta) pe care un client la abandonat, pentru ca nu am dat niciun ban si tv-ul functioneaza impecabil (dupa reparare sursa), as vrea sa cumpar o pereche de ochelari 3D (activi) dar pentru ca nu am folosit asa ceva niciodata, rog pe cei care cunosc sa-mi spuna si mie daca ochelari din linkul de jos sunt ok pentru acest tv, am inteles din unele comentarii (din traduceri chioare) pe net, ca la diagonala aceasta de 60 inch, trebuie niste ochelari care sa se sincronizeze cu tv-ul la distante mai mari 3-4m. Astept orice sfat din partea cunoscatorilor...

Multumesc.

https://www.olx.ro/d/oferta/vand-ochelari-neutilizati-3-d-samsung-activi-doua-bucati-IDgy18y.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

2

Top autori în acest subiect

Am comandat pana la urma o pereche, bani aruncati pe geam !, norocul meu ca am dat doar 60 de lei fara sa platesc transport ca vanzatorul era aproape de mine...,ca sa zic asa imaginea 3D cu ochelari se vede ceva mai in profunzime in rest nimic spectaculos, adica nici vorba de senzatii ca obiectele ies din ecran si asa mai departe..., plus ca imaginea se vede intunecata oricata luminozitate ai da la tv, daca nici plasma asta cu definitie de 600Hz nu vede 3D acceptabil, atunci ce dracu' sa mai zic de lcd-urile 3D....una peste alta 3D-ul asta activ mult laudat nu e altceva decat abureala de "Ion Creanga", de-aia cred ca nici nu se mai fabrica tv-uri cu 3D......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări