ROBEERT Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Buna seara. As dori sa va intreb daca a facut careva vreo adaptare de barete la acest tip de televizor. Baretele originale sunt model SVS400A89_REV10_5LED_140124 ( vedeti linkul ): https://archiwum.allegro.pl/oferta/led-svs400a89-rev10-5led-140124-philips-l40pfk6300-i9220038557.html Setul contine 9 barete verticale cu cate 5 leduri. Vedeti si poza din attach. Baretele originale se gasesc numai in China. Intr-o ultima instanta o sa fac comanda in China. Pe pagini din Romania, nu se gasesc. Deci, poate imi da careva vreo idee cu ce model de barete as putea face vreo adaptare. Ledurile sunt de 3 volti pe 2 - 3 wati. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 (editat) La 3volti nu exista backlight pt led tv decit maxim 1,5w/led , tovarasu' Robeert ...Despre 2w ...3w/led nici macar nu poate fi vorba de asa ceva ...pt ca este curentul prin leduri ff mare si nu se poate asigura o racire eficienta a fiecarui led in parte ... La 6volti ,dap ...acolo exista la Lg-ul clasic de 32 inch leduri de 2w , cu dispersor mare ... Editat Octombrie 13, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2022 (editat) Acum 1 oră, misuraelectronic a spus: La 3volti nu exista backlight pt led tv decit maxim 1,5w/led , tovarasu' Robeert ...Despre 2w ...3w/led nici macar nu poate fi vorba de asa ceva ...pt ca este curentul prin leduri ff mare si nu se poate asigura o racire eficienta a fiecarui led in parte ... La 6volti ,dap ...acolo exista la Lg-ul clasic de 32 inch leduri de 2w , cu dispersor mare ... M-am uitat in oferta la domnul B-d-la ( am scris asa ca sa nu fac reclama ) si asemenea leduri, scrie in caracteristica lor precum ca sunt de cca. 3 wati. Vedeti in printscreenul din attach pozitia nr. 23. Scrie negru pe alb ca sunt la 3 - 3,5 volti / 3 wati. Nu eu o spun. Editat Octombrie 13, 2022 de ROBEERT Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 (editat) Absolut irelevant ceea ce scrie la pozitia 23 ...domnul Badila poate sa scrie in tabelele lui si ca are leduri pt backlight si de 1000w , dar asta nu inseamna ca si trebuie sa credem asa ceva ... 1-- nu contest ca nu ar exista leduri albe smd de 3w , insa la backlight-uri tv nu se foloseste asa ceva , pt ca racirea eficienta a unor asa leduri de putere presupune radiatoare groase in carne ...ceea ce nu este cazul la ue32j5200aw de la Samsung , la care baretele originale erau construite pe stilul clasic ...adica pertinax sau sticlotextolit ---nu mai stiu exact care din ele --- si o foita subtire de cupru drept radiator ... 2-- cu exceptia fabricantului chinez , nu are nimeni acces la datasheet-ul real al ledurilor pe care le vinde dl Badila ...si chiar daca ar avea cumva , accidental desigur , stiti foarte bine ca virgula chinezii mint si umfla datele reale ...este o regula ff clara ...amperii si watt-ii chinezesti sint mai mari si mai gogonati decit oriunde pe acest pamint ... anyway ...3x0,7 fac 2,1w ...nicidecum 3w ... va zic eu ,,,cifrele din tabel sint primite ca atare de la chinez , atunci cind a facut importul , nu are cum sa verifice nimeni veridicitatea lor ... 3-- pretul spune tot ...un led alb smd real de 3w nu ai cum sa-l cumperi niciodata never-ever cu 1,6 ron / bucata si asta nu la prima mina ! deci ...o bareta originala SAMSUNG de la mama ei pt ue32j5200aw are fix 7 leduri de asa zisi 3w si costa 82,5 ron in Germania ...asta inseamna 11,8 ron pt un singur segment care contine central un led original de asa zisi 3w ...chiar crede cineva ca poate scoate chinezul un led punctiform alb smd de 3w , care sa mai fie si fiabil in conditii de racire insuficienta ...la fantastica suma de sub 1ron la poarta fabricii ??? Editat Octombrie 14, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2022 La 14.10.2022 la 11:43, misuraelectronic a spus: Absolut irelevant ceea ce scrie la pozitia 23 ...domnul Badila poate sa scrie in tabelele lui si ca are leduri pt backlight si de 1000w , dar asta nu inseamna ca si trebuie sa credem asa ceva ... 1-- nu contest ca nu ar exista leduri albe smd de 3w , insa la backlight-uri tv nu se foloseste asa ceva , pt ca racirea eficienta a unor asa leduri de putere presupune radiatoare groase in carne ...ceea ce nu este cazul la ue32j5200aw de la Samsung , la care baretele originale erau construite pe stilul clasic ...adica pertinax sau sticlotextolit ---nu mai stiu exact care din ele --- si o foita subtire de cupru drept radiator ... 2-- cu exceptia fabricantului chinez , nu are nimeni acces la datasheet-ul real al ledurilor pe care le vinde dl Badila ...si chiar daca ar avea cumva , accidental desigur , stiti foarte bine ca virgula chinezii mint si umfla datele reale ...este o regula ff clara ...amperii si watt-ii chinezesti sint mai mari si mai gogonati decit oriunde pe acest pamint ... anyway ...3x0,7 fac 2,1w ...nicidecum 3w ... va zic eu ,,,cifrele din tabel sint primite ca atare de la chinez , atunci cind a facut importul , nu are cum sa verifice nimeni veridicitatea lor ... 3-- pretul spune tot ...un led alb smd real de 3w nu ai cum sa-l cumperi niciodata never-ever cu 1,6 ron / bucata si asta nu la prima mina ! deci ...o bareta originala SAMSUNG de la mama ei pt ue32j5200aw are fix 7 leduri de asa zisi 3w si costa 82,5 ron in Germania ...asta inseamna 11,8 ron pt un singur segment care contine central un led original de asa zisi 3w ...chiar crede cineva ca poate scoate chinezul un led punctiform alb smd de 3w , care sa mai fie si fiabil in conditii de racire insuficienta ...la fantastica suma de sub 1ron la poarta fabricii ??? Am făcut comandă în China de baretele originale. Trebuie să aștept cam vreo 3 săptămâni. Îmi place această așteptare precum sarea în ochi. Revin cu rezolvarea. Mulțumesc pentru răspunsuri. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 O zicala inteleapta spune cam asa ...Mult mai bine later decit never ......sau , versiunea updatata la 2022 ...Cu rabdarea treci marea ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum