simson Postat Octombrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Acum 24 minute, franzm a spus: La 10 dB sub intrarea în limitare (ca. 1,58 V). Cea mai apropiata valoare standard ar fi 1,55 V. Sau la 100 mW/32 Ohm (1,79 V). Multumesc, in sfarsit ceva concret. Link spre comentariu
saptemari Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Acum 8 ore, simson a spus: Pai calculezi cu aceleasi formule ca un traf de iesire obisnuit, nimic deosebit. Ai impedanta secundar 32 si 64 in primar 4700 faci raportul si restul stii este plin netul , chiar si aici exista o sectiune calculul transformatoarelor de iesire. Mai greu este cu bobinare, intrucat in primar am bobinat cu 0,12 spira langa spira ca sa incapa 5P+4S. Miezul este recuperat de la TV Temp ,doua identice, dar B-ul diferit incat am fost nevoit sa pun tole amestecate de la una la alta intr-o anumita proportie ca sa obtin aceasi inductanta de 11H. Altceva: As vrea pareri cum sa determin caderea la capete de banda 30Hz-20kHz . Limitarea simetrica apare la 5Veff=780mW/32 ohmi cu Uint=1Veff ceea ce este distrugator ptr.casti. Cel putin ptr. cele pe care le am Philips SBC3375. La 2Veff/64ohmi deja sunetul este inca suportabil.Oricum caderea se raporteaza la 1kHz si intrebarea este la ce nivel fixam aceasta frecventa ptr. ca rezultatul final de auditie pe casti sa fie cel real. Daca puteti sa ne spuneti, secundarele in paralel toate? Sau serie-paralel? Multumesc Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Paralel cu priza la 32. Link spre comentariu
saptemari Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum