ionel sm Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 De-a lungul timpului am lucrat cu o serie de telecomenzi programabile.MFY ,Longer,RCW .La aceste comenzi se poate introduce coduri manual in cazul in care nu poate fi gasit in baza de date.La Superior se pare ca nu se poate scrie decat ce contine baza de date.Acum spre ex. vreau sa scriu o telecomanda pt. Vortex LEDV-39CN06 .Daca ati lucrat careva cu acest fel de telecomanda poate i-mi recomandati ceva. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 (editat) Problema spinoasa la telecomenzile M4u , Classic si Superior este ca utilizatorul este legat la miini si depinde de un tabel oferit de proprietarul marcii respective ...acest lucru e si bine , dar e si rau ...pt ca unele marci chinezesti nu exista absolut delok in aceste baze de date ...de ce ? Pt ca toate cele 3 Marci de Mai sus provin din tari vestice si au ca si destinatie predilecta vestul Europei , unde gunoaiele chinezesti de ultimul drum nu prea patrund ...si atunci ei nici nu le includ in bazele lor de date ... Cu Rcw nu am lucrat , asa ca nu ma pronunt ... Recomand Longer , care este mult Mai versatila si Mai avangardista ...chiar si pentru simplul motiv ca permite rearanjarea tastelor dupa pofta inimii , chiar daca dpv Al calitatii sta Mai prost decit suratele vestice ... Incearca sa te uiti dupa brandul mama Al Vortex-ului anume Konka ... si/ sau Tcl , acestia 2 fiind cei Mai Mari producatori de sasie din China ... Editat Octombrie 13, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum