mradu2005 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 (editat) Va salut !As vrea sa stiu daca cineva dintre dvs poate sa mi rectifice modelul acesta de freze ! Editat Octombrie 12, 2022 de mradu2005 Link spre comentariu
ndc74 Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 In ce sens sa rectifice? Sa le ascuta? Link spre comentariu
mradu2005 Postat Octombrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Da sa le ascuta da da ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 mradu2005.Astea se ascut obişnuit în fabrici,da' încearcâ la ascuţitoriile pentru pânze destinate lemnului.Ăia au discuri diamantate şi n-ar fi problemă pentru freză metalică. Link spre comentariu
mradu2005 Postat Octombrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Acum 3 ore, BRANCA a spus: mradu2005.Astea se ascut obişnuit în fabrici,da' încearcâ la ascuţitoriile pentru pânze destinate lemnului.Ăia au discuri diamantate şi n-ar fi problemă pentru freză metalică. Vreau sa gasesc aici pe cineva daca se poate ! Link spre comentariu
ndc74 Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 (editat) Problema ar fi ca ele cand se uzeaza nu se uzeaza doar la varful dintilor ci si pe laterale dintelui. In mod normal flancurile sunt si ele ascutite de asa natura incat spre dinti grosimea discului e mai mare decat la centru. In felul asta freza e detalonata si ea nu atinge lateralul canalului pe care il face decat la dinte, apoi nu mai freaca materialul. Daca s-a subtiat in zona dintilor, atunci in material vor freca si flancurile si freza se va incinge. Practic in sectiune, dintele arata ca un cutit de retezat de strung. O ascutire eficienta ar fi ca sa se refaca si flancurile si in final freza sa devina mai subtire dupa ascutire. Eu am gasit in targ unele noi cu 5lei/buc. E mai sigur asa zic eu. Panzele de lemn sunt fie cu carbura lipita (placuta de carbura e mai lata decat grosimea discului de baza), fie sunt ceaprazuite si astfel un dinte e spre stanga si urmatorul spre dreapta. In felul asta doar dintele atinge canalul taiat si nu freaca tot discul pe lemn. Editat Octombrie 14, 2022 de ndc74 Link spre comentariu
mradu2005 Postat Octombrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Nu se baga nimeni sa le ascuta ? Link spre comentariu
mradu2005 Postat Decembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Revin dupa ceva vreme !Poate gasesc pe cineva totusi sa le ascuta !Din Bucuresti poate si din alte parti din tara !Am gasit ceva la Oradea !i am tris niste poze dar nu sa uitat la ele nici dupa 3 zile dar la telefon raspundea.... firma ...... mi sa parut neserios ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum