Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare laptop OLED (buget 3000 lei)

Postări Recomandate

Acum 2 ore, ionut120v a spus:

inca n-am reusit sa instalez nimic, nu pot sa-l fac sa booteze de pe stick sau microsd

Probabil incerci sa bootezi dupa stick facut pentru MBR.Inceraca sa faci sticku cu rufus in GPT pentru UEFI.LAptoputile noi nu mai accepta legacy mode (MBR)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am reusit sa pun linux sunt pe el acum dar am o problema, are tastatura azerti, in plus l-am primit cu un incarcator de 12v umblat si inadit cablu, am pus cablul la unul de 19v functioneaza ok.

O fi fost furat de prin germania, e nou dar incarcatorul nu i-a avut.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, ionut120v a spus:

are tastatura azerti,

La instalarea orcarui sistem de operare la nu moment dat trebuie sa alegi tipul tastaturii. Se poate schimba si dupa instalare, dar trebuie sa cauti pasii necesari pentru distributia de linux pe care o folosesti.

Link spre comentariu

Stiu asta, dar vreau tastatura standard, problema e ca scrie altceva pe taste.

Tot din piata e mai bine, acolo stii ce iei, pe net se poate lua tzapa, in cazul acesta partiala,

Nu stiu daca la laptopurile astea noi tastele sunt interschimbabile caci fizic se potrivesc unele in locul altora,

Link spre comentariu

Atunci cauta pe olx, ebay, etc o tastatura US pentru modelul laptop-ului tau. Totusi scoate tastatura actuala si vezi seria tastaturii si cum arata pe spate (in special cablul) inainte de a cumpara alta tastatura.

Eu am schimbat o tastatura UK defecta cu una US de pe ebay la fostul laptop fara sa am nici o problema.

Editat de stryx
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări