soulraven Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 ziua buna, azi m-am pomenit cu un amplificator cu egalizare auto......numai ca am niscai probleme......nu i gasesc intrarea de semnal.......iesirea i-am gasit-o.......da nu i gasesc intrarea.......daca mai are cineva asa ceva sau a dat peste el, spuneti-mi si mie modul de conectare si ceva despre minunea.....P.S. Scuze de calitatea fotografiilor sunt facute cu telefonul..... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 probabil are intrare de semnal mare(de la iesirea unui alt amp)cauta niste rezistente de wattaj(0,5-2w) si langa ele o sa gasesti firele de la intrarea de semnalaici ai 2 posibilitati:sunt 2 fire de intrare:le legi la iesirea unui amp si gatasunt 4 fire(2 pt fiecare canal): pt fie care canal,unul il legi la masa iar alallt la semnalpoti injecta semnal de amplitudine mai mica(iesire de linie) dupa divizorul rezistiv Link spre comentariu
soulraven Postat Decembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2007 mersi.........acuma l-am impachetat, dar m-am dat seama de ce anume zici....dar ai am o nelamurire.......iesirea din finali trece prin comutator, iar din comutator intra in cursorul potentiometrului, pe capetele potentiometrului ies fire care par a fii de iesire......ar fii ceva de genu........iesirea dupa fiecare amplificator intra in potentiometru si se divizeaza la 2 (fata-spate). Am desus bine?asa este?sau ma incurc in detalii..... Link spre comentariu
Vizitator HORIA C Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 e normal.comutatorul are 2 pozitii:amplificat si corectat-amplificat,in functie de pozitie,apasat sau nu.iesirile,fiind 2 amplificatoare(in punte daca nu ma insel),trec prin potentiometrul de fader pentru a alimenta 4 boxe din 2 amplificatoare,ai vazut bine aici. cit despre intrari,incearca sa le cauti incepind de la comutator,acesta lucreaza pe intrarea amplificatoarelor.bafta! Link spre comentariu
soulraven Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 ai folosit asa ceva?se merita sa il montez?eu ma gandeam sa ies cu semnalul dintr-un cas de logan si sa bag in amplificator semnalul. se merita? Link spre comentariu
Vizitator HORIA C Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 SINCER,DACA AI SI BOXELE TOT DE LOGAN,TOT DE FABRICA,NU SE MERITA,PUTEREA E CAM LA FEL,DOAR CORECTIILE SE SIMT,DOAR DACA AI BOXE BUNE PE SPATE CEL PUTIN.ASTA AR MERGE CU UN C D DE PUTERE MAI MICUTA,CEL DE LOGAN E ACCEPTABIL. Link spre comentariu
soulraven Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 am tot boxe de logan, 2 pe fata, 2 pe spate... Link spre comentariu
Vizitator HORIA C Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 atunci,sfatul meu,LAS-O BALTA,n-o sa ai nici un avantaj,mai bine vinde-l. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum