Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare amplificator auto......

soulraven

Postări Recomandate

ziua buna, azi m-am pomenit cu un amplificator cu egalizare auto......numai ca am niscai probleme......nu i gasesc intrarea de semnal.......iesirea i-am gasit-o.......da nu i gasesc intrarea.......daca mai are cineva asa ceva sau a dat peste el, spuneti-mi si mie modul de conectare si ceva despre minunea.....P.S. Scuze de calitatea fotografiilor sunt facute cu telefonul.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• soulraven

4

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

probabil are intrare de semnal mare(de la iesirea unui alt amp)cauta niste rezistente de wattaj(0,5-2w) si langa ele o sa gasesti firele de la intrarea de semnalaici ai 2 posibilitati:sunt 2 fire de intrare:le legi la iesirea unui amp si gatasunt 4 fire(2 pt fiecare canal): pt fie care canal,unul il legi la masa iar alallt la semnalpoti injecta semnal de amplitudine mai mica(iesire de linie) dupa divizorul rezistiv

Link spre comentariu

mersi.........acuma l-am impachetat, dar m-am dat seama de ce anume zici....dar ai am o nelamurire.......iesirea din finali trece prin comutator, iar din comutator intra in cursorul potentiometrului, pe capetele potentiometrului ies fire care par a fii de iesire......ar fii ceva de genu........iesirea dupa fiecare amplificator intra in potentiometru si se divizeaza la 2 (fata-spate). Am desus bine?asa este?sau ma incurc in detalii.....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator HORIA C

e normal.comutatorul are 2 pozitii:amplificat si corectat-amplificat,in functie de pozitie,apasat sau nu.iesirile,fiind 2 amplificatoare(in punte daca nu ma insel),trec prin potentiometrul de fader pentru a alimenta 4 boxe din 2 amplificatoare,ai vazut bine aici. cit despre intrari,incearca sa le cauti incepind de la comutator,acesta lucreaza pe intrarea amplificatoarelor.bafta!

Link spre comentariu
Vizitator HORIA C

SINCER,DACA AI SI BOXELE TOT DE LOGAN,TOT DE FABRICA,NU SE MERITA,PUTEREA E CAM LA FEL,DOAR CORECTIILE SE SIMT,DOAR DACA AI BOXE BUNE PE SPATE CEL PUTIN.ASTA AR MERGE CU UN C D DE PUTERE MAI MICUTA,CEL DE LOGAN E ACCEPTABIL.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări