Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VVDI Xhorse

eos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eos

5

• dancostea2002

1

• N47D20

1

Salut si mersi de raspuns

Eu ma gandeam sa iau de la ei minikey tool si mini obd tool pentru chei dar nu stiu daca e bun obd-u sa citeasca parolele pentru introducerea unor chei noi

Link spre comentariu
La 12.10.2022 la 9:57, dancostea2002 a spus:

poate citi si codurile PIN.Unele chei le poate programa fara a fi necesara citirea PIN

Am incercat la un peugeot 307 din 2006 si nu am reusit sa ii citesc pinu ca sa ii adaug o telecomanda.Imi dadea eroare de comunicare

Link spre comentariu

Jucaria asta de obd2 de la xhorse are prea multe mofturi in functionare

N`am reusit sa citesc pinu nici la o Astra din 2000. LA fel nu pot adauga o cheie la o Toyota Auris din 2007. Initializeaza IMMO ,imi spune ca a adaugat cheia cu succes dar nu se intampla absolut nimic. Acolo am avut noroc ca am putut clona transponderul din cheia originala principala si apoi am programat telecomanda din pasii inchis/deschis usa soferului plus bagat/scos cheia din contact.

In schimb am reusit sa adaug o cheie la o Astra J din 2013 fara niciun fel de problema

Cred ca ma orientez catre un Autel MaxiIM IM508 Advanced Key Programmer Plus XP400   https://www.autelshop.de/wholesale/autel-maxiim-im508-plus-xp400-pro.html

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
La 10.10.2022 la 6:59, N47D20 a spus:

Salut am de la Xhorse:

- mini key tools

- vvdi prog

- vvdi2 full

Eu sunt foarte mulțumit de aparatele Xhorse.

Salut

Stii cumva daca mini keytool poate clona transponderele id48 fara tokene platite?

Am inteles ca la cumparare ai un singur token gratis pe zi timp de un an si ca s`ar fi scos acum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări