Blacksmith Postat Octombrie 8, 2022 Partajează Postat Octombrie 8, 2022 Salut ! Sint incepator in domeniul smartfoanelor... As vrea sa stiu si eu cum se face cumpararea unei aplicatii. Dupa ce platesc cu cardul in Play Store, ce se intampla ? Mi se instaleaza aplicatia automat, sau imi da sa downloadez aplicatia (apk-ul) ? Pentru ca daca doar mi-o instaleaza, nu mi se pare in regula. Eu am dat un ban si vreau sa primesc ceva in schimb. Vreau kit-ul ca sa pot sa mi-o instalez eu cand vreau si unde vreau. Aplicatia pe care vreau sa o cumpar eu zice ca "for lifetime". Asta inseamna ca voi avea gratuit si versiunile viitoare ? Dar daca imi da un apk, eu o sa am o singur versiune... Deci, vedeti ? Am tot felul de nelamuriri in legatura cu treaba asta... Eu as vrea sa inteleg cum pot avea eu o aplicatie "for lifetime" ? Sa zicem ca o cumpar o data si o instalez pe un tel. Pe urma, daca pierd telefonul, trebuie sa platesc iar sa o iau din nou ? Sau imi apara ca deja platita in Play Store ? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Octombrie 8, 2022 Partajează Postat Octombrie 8, 2022 Ti-o instaleaza direct. Cumperi dreptul de folosinta al acelei aplicatii, for life, cu toate update-urile, tot ce trebuie. Daca schimbi telefonul, magazin Play tine minte ce ai cumparat (sa te loghezi cu acelasi cont in Google). Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2022 E super daca e asa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum