sonic11 Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 (editat) Caut o scala in stare buna pentru radioul din titlu sau caut pe cineva care sa manufactureze o astfel de scala. Editat Octombrie 5, 2022 de sonic11 Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Este un coleg, aici, pe forum care executa scale pe sticla si plexic, caut linkul... Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 6, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2022 1 oră în urmă, okean a spus: Este un coleg, aici, pe forum care executa scale pe sticla si plexic, caut linkul... Ar fi de mare ajutor. Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Le pun asa de bine, sap dupa el... Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 2 minute, okean a spus: Le pun asa de bine, sap dupa el... Uite aici,colegul @Singureu Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Multumim, tocmai l-am gasit si eu ! Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Am gasit scala originala, 2buc, unul e sub orice critica, celalalt aproape ca nou.... Interesant ca e de la Electromagnetica,... care are butoanele pe laterala carcasei. Probabil le-au folosit la mai multe modele.... Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 6, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 59 minute, Усилитель a spus: Am gasit scala originala, 2buc, unul e sub orice critica, celalalt aproape ca nou.... Interesant ca e de la Electromagnetica,... care are butoanele pe laterala carcasei. Probabil le-au folosit la mai multe modele.... Tot ce este posibil. Sincer era o cauza pirduta aceasta scala, am noroc nu gluma Multumesc! Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2022 La 06.10.2022 la 13:40, adydep a spus: Uite aici,colegul @Singureu Vad ca @Singureu intra destul de rar pe forum, are cineva un numat de telefon sa o adresa de mail. Vreau sa refac o scala de Rossini 6002 strereo. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 8, 2022 Partajează Postat Octombrie 8, 2022 Acum 15 minute, sonic11 a spus: Vad ca @Singureu intra destul de rar pe forum, are cineva un numat de telefon sa o adresa de mail. Vreau sa refac o scala de Rossini 6002 strereo. Uitați o adresă de mail,dacă o mai fi valabilă: Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2022 Acum 17 minute, adydep a spus: Uitați o adresă de mail,dacă o mai fi valabilă: Am trimis un mail, acum sa vedem daca si raspunde cineva Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 8, 2022 Partajează Postat Octombrie 8, 2022 https://m.olx.ro/d/oferta/piese-radio-cu-lampi-capri-stradivarius-rossini-super-pret-IDghLLt.html Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2022 (editat) Acum 18 minute, Усилитель a spus: https://m.olx.ro/d/oferta/piese-radio-cu-lampi-capri-stradivarius-rossini-super-pret-IDghLLt.html Nu mai are, am vorbit cu el acum trei saptamani. PS. Tocmai am primit mail de la userul @Singureu si nu se mai ocupa de reproducerea scalelor. Daca mai sunt si alti useri care pot face lucru asta, astept oferte din partea lor. Editat Octombrie 8, 2022 de sonic11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum