Vizitator 3voluT1oN Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 sall .. am leptopu de 1 an...si am schimbat windosu de 4 ori..de fiecare data mi-a mers bn cu displayu..adik orice joc indiferent de rez. cai cu 600 cu 800 cu 1000 ...se vedeau jocurile pe tot ecranul...si acuma ca miam intl dinnou windousu...vad si eu cu dungi negre la jocuri...ce placa video ati folosit ca sa va mearga...Sigur tre sa fie una...ca yo am mai avu si mi-a mers..va rog ajutati-ma! Link spre comentariu
traianpop Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 sall .. am leptopu de 1 an...si am schimbat windosu de 4 ori..de fiecare data mi-a mers bn cu displayu..adik orice joc indiferent de rez. cai cu 600 cu 800 cu 1000 ...se vedeau jocurile pe tot ecranul...si acuma ca miam intl dinnou windousu...vad si eu cu dungi negre la jocuri...ce placa video ati folosit ca sa va mearga...Sigur tre sa fie una...ca yo am mai avu si mi-a mers..va rog ajutati-ma!Pana cand nu vei vorbi romaneste, nu intrevad sa te ajute cineva... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 sall .. am leptopu de 1 an...si am schimbat windosu de 4 ori..de fiecare data mi-a mers bn cu displayu..adik orice joc indiferent de rez. cai cu 600 cu 800 cu 1000 ...se vedeau jocurile pe tot ecranul...si acuma ca miam intl dinnou windousu...vad si eu cu dungi negre la jocuri...ce placa video ati folosit ca sa va mearga...Sigur tre sa fie una...ca yo am mai avu si mi-a mers..va rog ajutati-ma!Buna seara ! 1 : Ce laptop aveti, 2 : Ce sistem de operare folositi pe acest laptop , 3: Daca ia-ti instalat si drivere laptopului dupa ce ati instalat sistem de operare din nou ??? Asteptam !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum