Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema legata de rezolutie

radue

Postări Recomandate

Vizitator 3voluT1oN

sall .. am leptopu de 1 an...si am schimbat windosu de 4 ori..de fiecare data mi-a mers bn cu displayu..adik orice joc indiferent de rez. cai cu 600 cu 800 cu 1000 ...se vedeau jocurile pe tot ecranul...si acuma ca miam intl dinnou windousu...vad si eu cu dungi negre la jocuri...ce placa video ati folosit ca sa va mearga...Sigur tre sa fie una...ca yo am mai avu si mi-a mers..va rog ajutati-ma!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

6

• MifTy

3

• ph3e4r

2

• zal

2

Top autori în acest subiect

sall .. am leptopu de 1 an...si am schimbat windosu de 4 ori..de fiecare data mi-a mers bn cu displayu..adik orice joc indiferent de rez. cai cu 600 cu 800 cu 1000 ...se vedeau jocurile pe tot ecranul...si acuma ca miam intl dinnou windousu...vad si eu cu dungi negre la jocuri...ce placa video ati folosit ca sa va mearga...Sigur tre sa fie una...ca yo am mai avu si mi-a mers..va rog ajutati-ma!

Pana cand nu vei vorbi romaneste, nu intrevad sa te ajute cineva...
Link spre comentariu

Buna seara ! 1 : Ce laptop aveti, 2 : Ce sistem de operare folositi pe acest laptop , 3: Daca ia-ti instalat si drivere laptopului dupa ce ati instalat sistem de operare din nou ??? :jytuiyu Asteptam !!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări