Alexandru3112 Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Buna ziua ! Fiind foarte incepator in partea de electronica am cautat mult si bine pe internet , dar fara succes , si asa am ajuns aici in speranta ca ma poate indruma cineva , daca nu exact cu schema completa macar cu niste linkuri utile de unde pot intelege mai bine cum se pot conecta piesele mele Prin urmare avem : https://files.fm/u/kfsbma8hq In imagini se regasesc : o camera cu 3 fire , (ps : am arso la una din incercarile mele , nu e bai o schimbam) , un transmitator wireless , o placa pentru stocare si alimentare , si o placa care nu am habar ce e . (piesele sunt primite de la cineva nu sunt achizitionate in cunostinta de cauza ) Prin urmare accept ori ce fel de sfat/ link util . Multumesc . Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Salut. Ce anume vrei să faci? Link spre comentariu
Alexandru3112 Postat Octombrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Acum 2 ore, ratza a spus: Salut. Ce anume vrei să faci? Salut! , doresc sa fac functionala acea camera prin intermediul telefonului , sa pot vedea imaginea pe telefon . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum