udroiu Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Salutare meseriaşi.Apelez din nou la baza dumneavoastră de date şi vă rog să mă ajutați şi pe mine cu identificarea unui integrat care a fost distrus complet de la un trăsnet şi nu se mai poate citi, după părerea mea este un controler pentru backlight are 16 pini smd .Placa de bază este RSAG7.820.9662/ROH! Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Acum 12 ore, udroiu a spus: Salutare meseriaşi.Apelez din nou la baza dumneavoastră de date şi vă rog să mă ajutați şi pe mine cu identificarea unui integrat care a fost distrus complet de la un trăsnet şi nu se mai poate citi, după părerea mea este un controler pentru backlight are 16 pini smd .Placa de bază este RSAG7.820.9662/ROH! si cum să va ajute cineva,daca nu puneti o poză macar Link spre comentariu
udroiu Postat Octombrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Sincer, am incercat să pun o poză dar nu reuşesc să ințeleg cum se pun poze pe acest forum ! Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Urcă pozele https://postimages.org/ apoi ”copy” și ”paste” la forum. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Acum 11 minute, udroiu a spus: Sincer, am incercat să pun o poză dar nu reuşesc să ințeleg cum se pun poze pe acest forum ! ce notatie are pe placa ,,busitul,, ic..... scheme rar gasesti la astea,o poza cu zona ic ar fi ceva Link spre comentariu
attila Postat Octombrie 7, 2022 Partajează Postat Octombrie 7, 2022 HOZIGN CM2641-1N 2031B1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum