vioreldascalu49 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Buna ziua Am o putere Alesis Matica 900 la care un canal este dus. Am gasit doi tranzistori care sant arsi MPS 650 si MPS 750 in afara de finali care sant in scurt mai multi. Am gasit si am sa fac comanda de finali dar pentru MPS 650-750 nu am gasit de cumparat la noi. Daca cineva are idee cam cu ce tranzistori i-as putea inlocui. Se alimenteaza la plus minus 78v Nu pot posta manualul de service deoarece este mai mare de 1 Mb Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Salut,așa din viteză pare că ar merge 2SA1013 cu 2SC2383 cu respectarea ordinii pinilor,dar mai așteaptă și alte păreri. Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Octombrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 4 minute, adydep a spus: Salut,așa din viteză pare că ar merge 2SA1013 cu 2SC2383 cu respectarea ordinii pinilor,dar mai așteaptă și alte păreri. Nu stiu cat ar conta curentul de colector Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum