v67 Postat Octombrie 3, 2022 Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Am doua incinte fabricatie electromures cred 130w cu difuzoare Tonsil ,filtru...Credeti ca at merita sa cumpar alte difuzoare si sa le folosesc la un amplificator 2x45? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Cu noile difuzoare trebuie verificat de cineva priceput daca nu trebuie modificate/updatate si filtrele. Avind in vedere calitatea boxelor (relativ) ieftine de pe piata eu zic ca se merita DAR doar daca se face si testatarea si modificarea filtrului. Difuzoarele noi nu sint perfect identice celor originale. Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Daca difuzoarele Tonsil sunt in stare buna, nu cred ca merita sa le schimbati, daca aveti defecte inelele de cauciuc ale membranelor, sunt persoane care le inlocuiesc. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 La incintele originale inelele erau din burete, nu cauciuc. La așa vechime fie sunt distruse fie au fost înlocuite Trebuiesc verificate. Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Acum 8 ore, barbulescuorlando a spus: La incintele originale inelele erau din burete, nu cauciuc. La așa vechime fie sunt distruse fie au fost înlocuite Trebuiesc verificate. Stiu ca se gasesc de cumparat pt Tonsil, chiar din materialul acela tip burete. Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Se gasesc unele, nu pt toate difuzoarele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum