cornel1962 Postat Octombrie 3, 2022 Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Buna seara . Am aceasta mașină de spălat, care la rotirea programatorului, afișează F14, sau uneori selectează programul și îl execută până la final !!! S-au verificat periferice, am înlocuit programatorul, iar pe placuta cu afișajul am găsit 5 butoane defecte, pe care le-am înlocuit. Știu că eroarea F14 se referă la eeprom(soft), dar nu găsesc nimic pentru acest model. As incerca o rescriere a memoriei, dar nu găsesc nimic pentru acest model. Placa este L1373, am foarte multe placi cu acest cod, dar sunt de la alte modele și nu corespund la turațiile motorului. Dacă aveți un soft, sau dacă știți de unde pot descărca, va rog să postați aici. Mulțumesc ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 22 ore, cornel1962 a spus: Buna seara . Am aceasta mașină de spălat, care la rotirea programatorului, afișează F14, sau uneori selectează programul și îl execută până la final !!! S-au verificat periferice, am înlocuit programatorul, iar pe placuta cu afișajul am găsit 5 butoane defecte, pe care le-am înlocuit. Știu că eroarea F14 se referă la eeprom(soft), dar nu găsesc nimic pentru acest model. As incerca o rescriere a memoriei, dar nu găsesc nimic pentru acest model. Placa este L1373, am foarte multe placi cu acest cod, dar sunt de la alte modele și nu corespund la turațiile motorului. Dacă aveți un soft, sau dacă știți de unde pot descărca, va rog să postați aici. Mulțumesc ! Nu mai este nevoie, am rezolvat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum