Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cu 2x300B

xdanx

Postări Recomandate

THD D3A  cu sonda pusa pe rezistenta de sarcina la 13W si respectiv la 16W. Punct de functionare 10ma cu 230v anod. La 13W este opera de arta. Este foarte ok si la 16w tinand cont ca este cum aplificarea la maxim. Este scumpicel D3a, dar merita.

THD 13 W.jpg

THD 16 W.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, xdanx a spus:

vad ca la aproximativ 1db (678 mv) intrare ai 35v Rms, banuiesc ca la 1V rms intrare o sa creasca pe la 50V Rms. Eu vreau vreau peste 60 Vrms

Ori ECC83 ori EF86 in mod trioda (in mod pentoda are factorul de amplificare mai mare dar tu vrei musai in conexiune trioda) care au factorul de amplificare in jur de 100. Deci nu ai sa obtii mult peste D3A ci ...  doar un pic mai mult. Nu trebuie uitate nici distorsiunile care se duc spre 5%. 

Link spre comentariu

Am facut upgrade la lampa redresoare. Am inlocuit GZ37 cu TUBE 83 Mercury.

Avantajul a fost ca are tot 5V/3A, o rezistenta interna mult mai mica (aproape ca se comporta ca un stabilzator), nu necesita incalzirea initiala a filamentului si cea mai importanta este ca se aprinde frumos.

20230531_190606_resize.jpg

20230531_190826_resize.jpg

20230531_190832_resize.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări